Výročí

Femina.cz > Fóra > Sex a vztahy > Výročí
Ukazuji 2 odpovědí vlákna
  • Autor
      JJaninaR
      Spolupracovník

Co to spíš chlapovi zpříjemnit a koupit si nějaké pěkné prádlo, k tomu hračku a udělat mu hezký večer ? 😛

iirishanova
      Spolupracovník

Ať už jde o výročí nebo i třeba narozeniny, tak jsem hodně praktická a většinou obdarovávám tím, co dotyčný potřebuje. Jelikož už venku začíná být fakt pěkné počasí, tak mě napadlo příteli koupit nové brýle, ty první má od Woodfi, tak tyhle mu objednám taky od této značky, protože je má rád a věřím, že bude nadšený, že je bude moct střídat :).

JJarka50
        Spolupracovník

Prošla jsem si ten jejich eshop a mají moc pěkné věci, originální. S brýlemi bych se asi netrefila, ale s tím snapbackem rozhodně ano, protože ty nosí pořád a nic takového ještě nemá, ty vypadají fakt dobře https://woodfi.cz/snapbacks

iirishanova
          Spolupracovník

Tu kšiltovku má přítel taky a ve skutečnosti je ještě hezčí a co vypadá taky úžasně, tak je ta jejich korková peněženka ! Tu mám zase od přítele brácha a hrozně se mi líbila, tak přemýšlím, že bych si taky něco takového koupila.

JJarka50
      Spolupracovník

Chtěla bych založit diskuze na téma Výročí, že bychom si tu nechaly nějaké tipy a nápady na dárky ? 🙂

Ukazuji 2 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist