Výroba šperků

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Výroba šperků
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      SSonia.Cer
      Spolupracovník

Nepracovaly jste i s těmi barvami na sklo ? Jakou mají výdrž ?

JJarka50
        Spolupracovník

Většina nebo dokonce všechny barvy co na eshopu mají jsou vhodné do myčky, takže budou držet určitě dobře

SSonia.Cer
          Spolupracovník

Děkuji moc, barvy jsou krásně barevné a syté a myslím si, že se nám to s dcerkou moc povedlo. Projížděla jsem co tam mají na tvoření vyloženě pro děti a narazila jsem na tu sadu fimo hmoty, jak se s ní pracuje ?

AAlecca
      Spolupracovník

Ano ano, právě to je na tom koralek-obchod super. Navíc nabídku mají fakt širokou.

SSonia.Cer
        Spolupracovník

To je super, četla jsem, že jsou vhodné i do myčky a vzhledem k tomu, že chceme pomalovat skleničky na pití, tak je to paráda 🙂

llibuse86
        Spolupracovník

Kde bereš isnpiraci na výrobu těch šperků? 🙂 Já bych s tím moc ráda začala. Na koralek-obchod mají moc pěknou nabídku. Ale nějak nevím, kde začít… 😀

GGabulkaKoc
      Spolupracovník

A ten shop prodává kilovky nebo lze nakoupit korálky na váhu?

JJarka50
      Spolupracovník

Za mě teda největší výběr korálků i těch minerálních mají tady na tom eshopu https://www.koralek-obchod.cz/mineralni-koralky-a-ostatni/

PPolinko
      Spolupracovník

Ahoj holky. Docela mě láká, že bych si doma zkusila udělat nějaké šperky. Náramky, náhrdelníky. Miluju minerály… Nemáte někdo s výrobou zkušenosti? Jako já si poradím, ale potřebuju koupit komponenty… Kde, nevíte? Poradíte?

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist