Vyplnění vrásek

Femina.cz > Fóra > Krása > Vyplnění vrásek
Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmarkurka5
      Spolupracovník

Máte nějaké ošeření za sebou ? Zajímalo by mě jestli je ten první zákrok opravdu viditelný a dostačující nebo se musí jít víckrát, aby se dosáhlo, co největšího výsledku ?

kkvapik
      Spolupracovník

Dobrá je na tohle kyselina hyaluronová

kkarolina.ka95
      Spolupracovník

Podle mě jsou tady ty zákroky zbytečné. Ono těm hlubším vráskám se dá předejít pomocí dlouhodobého užívání kvalitní kosmetiky ;). Výbornou zkušenost mám tady s touto značkou http://www.iuvenio.com kterou používám zatím jen půl roku a je to na pleti hodně poznat. Nejvíc mě potěšilo, že si toho nejdřív začalo všímat okolí.

nnanna
      Spolupracovník

Hledám účinný přírodní krém nebo sérum na vrásky, je mi 32 let a už s tím opravdu musím začít něco dělat :-/

JJarka50
      Spolupracovník

Já za sebou žádnou proceduru nemám, protože se toho jednak bojím a zadruhé mi to přijde upřímně hrozně drahé a taky jsem vůči tomu docela skeptická protože nevím jestli mají tady ty procedury efekt. Spíš se přikláním k pravidelnému užívání kosmetiky, ale to taky teda není jednoduché najít něco, co pomáhá.

SSonia.Cer
      Spolupracovník

S mamkou chodíme taky na výplně, ale tady na tu kliniku http://www.altos-klinika.cz na kterou jsme dostaly doporučení a jsem ráda, že jsme na něj daly, protože paní doktorka je moc šikovná a je vidět, že pro tu práci má cit a člověk nemusí mít strach se jí svěřit do rukou :).

mmichala69
      Spolupracovník

Nechám ti tady odkaz (www.amarylliscentrum.cz) a oni těch ošetření dělají opravdu hodně a některá se dají pro větší efekt kombinovat, ale to už se na to musíš zeptat ošetřujícího. Za sebe můžu doporučit paní doktorku Takácsovou

mmichala69
      Spolupracovník

No rozhodně je, jelikož jde o vyplnění, které se používá zejména na čele, tak vrásky pak naprosto zmizí 🙂 takže efekt je hodně veliký 🙂 teta byla na vyplnění v Praze v Amaryllis centru v loňském roce a nemohla si to vynachválit a vypadá opravdu velice dobře.

iirishanova
      Spolupracovník

<span style=“color: #000000; font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 13px;“>Jaký efekt se dá očekávat u vyplnění vrásek ? Je efekt hodně viditelný ?</span>

Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist