Vrásky – jak na ně?

Femina.cz > Fóra > Krása > Vrásky – jak na ně?
  • Toto téma obsahuje celkem 6 odpověďí. Do diskuze (5 hlasů) se naposledy zapojil uživatel mmilka8 a poslední změna proběhla před 3 roky.
Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmilka8
      Spolupracovník

Zkuste BetaDerm, obsahuje betaglukan který regeneruje pokožku a tím pomáhá i s vráskama.

jjancajanicka
      Spolupracovník

Určitě zkuste kosmetiku Iuvenio, na vrásky je bezkonkurenční a navíc má kvalitní složení, je veganská a vhodná i na citlivou pleť

EEsterinda
      Spolupracovník

Holky, na kosmetiku TOAS jsem se mrkla a fakt se mi líbí – určitě ji taky objednám a vyzkouším 🙂 Recenze má skvělé!

HHelaStach
      Spolupracovník

Ano, produkty od TOAS objednávám tady https://eshop.treemed.cz/toas-cosmeceutical/ Kupuju sérum TOAS MIRACLE EGF CONCENTRATE  a toner. Spolu tato kombinace funguje skvěle.

HHelaStach
      Spolupracovník

Zdravím, mě sedí sérum od TOAS. Značka má super složení, na vrásky fakt pomáhá a pleť se mi celkově zlepšila, jak odstín, tak i barva.

KKandina
        Spolupracovník

Děkuji za komentář, poradíte prosím, kde kosmetiku mají a kde bych si produkty od TOAS mohla objednat?

KKandina
      Spolupracovník

Zdravím, doporučíte mi dobrou kosmetiku nebo sérum, které by mi viditelně vyhladilo vrásky?

Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist