Femina.cz
Vědci varují: Internet ničí milostný život
sex a vztahy
Podzim klepe na dveře a s ním i podzimní depka – dej jí vale s našimi tipy!
Osvětlení
Myslet vždy pozitivně je fuška. A ne vždy se to vyplatí, dodávají vědci
Rady a články o psychologii
Jaké hračky do ložnice? Zkus sexuální pomůcky dneška, které si zamiluješ (a nebudeš bez nich chtít být)!
Vše o sexu
Jak to udělat, aby ti život neproklouzl mezi prsty
test
2 hodiny středně těžké
Kvízy pro zábavu
Soutěže
Femina.cz > Fóra > Krása > Vrásky – jak na ně?
Zkuste BetaDerm, obsahuje betaglukan který regeneruje pokožku a tím pomáhá i s vráskama.
Určitě zkuste kosmetiku Iuvenio, na vrásky je bezkonkurenční a navíc má kvalitní složení, je veganská a vhodná i na citlivou pleť
Holky, na kosmetiku TOAS jsem se mrkla a fakt se mi líbí – určitě ji taky objednám a vyzkouším 🙂 Recenze má skvělé!
Ano, produkty od TOAS objednávám tady https://eshop.treemed.cz/toas-cosmeceutical/ Kupuju sérum TOAS MIRACLE EGF CONCENTRATE a toner. Spolu tato kombinace funguje skvěle.
Zdravím, mě sedí sérum od TOAS. Značka má super složení, na vrásky fakt pomáhá a pleť se mi celkově zlepšila, jak odstín, tak i barva.
Děkuji za komentář, poradíte prosím, kde kosmetiku mají a kde bych si produkty od TOAS mohla objednat?
Zdravím, doporučíte mi dobrou kosmetiku nebo sérum, které by mi viditelně vyhladilo vrásky?
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.
*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz