Voda pro kojence

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Voda pro kojence
  • Toto téma obsahuje celkem 6 odpověďí. Do diskuze (3 hlasy) se naposledy zapojil uživatel eevcasl a poslední změna proběhla před 3 roky, 5 měsíci.
Ukazuji 2 odpovědí vlákna
  • Autor
      eevcasl
      Spolupracovník

Máme tenhle filtr https://www.dionela.cz/dionela-fdn2-pkl-n10-vodni-filtr-umisteni-pod-linku/d-2144 a rozhodně doporučuju, jsem hrozně ráda, že jsem si ho pořídili, konečně se nemusím bát z čeho vařím a co dávám dětem pít.

mmilka8
        Spolupracovník

Aha no super, a to jste si montovali sami? Podle čeho jste vybrali zrovna tenhle?

eevcasl
          Spolupracovník

Manžel to namontoval sám ale nabízeli nám i montáž. No my si od nich nechali poradit s výběrem na základě rozboru vody a od nich jsme ho brali, protože je to česká firma, která sama ty filtry vyrábí a nedováží je z Asie čemuž je u tohohle lepší se vyhnout. Navíc za tu technologii získali ocenění a vyhráli i v dTestu.

mmilka8
            Spolupracovník

Ahá tak to zní moc dobře, tak konečně je rozhodnuto, děkuju.

eevcasl
              Spolupracovník

Ráda jsem poradila, tak hlavně ať jste taky spokojení. Jinak fakt je nejlepší to všechno probrat s nima, byli moc ochotní a všechno nám vysvětlili.

jjancajanicka
      Spolupracovník

Taky to teď řeším, takže budu ráda za všechny vaše zkušenosti

mmilka8
      Spolupracovník

Jak to děláte s vodou pro kojence? Kupujete nebo máte filtr? Já ty balený vody moc kupovat nechci, četla jsem, že to není moc kvalitní voda, takže bych chtěla koupit filtr, nemáte někdo filtr od firmy Dionela?

Ukazuji 2 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist