Vitamíny v těhu

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Vitamíny v těhu
Ukazuji 9 odpovědí vlákna
  • Autor
      AAndryna
      Spolupracovník

Děkuji za tip, taky jsem těhotná, vitamíny mě doporučili, takže už jsem si je v gigalekarně objednala.

ZZuzi.S.
      Spolupracovník

Konzultovala jsem jejich užívání se svým lékařem, ten mi je doporučil.

RRikina
      Spolupracovník

Tyto vitamíny jste si vybrala sama nebo vám je doporučili.

ZZuzi.S.
      Spolupracovník

<span style=“color: #000000; font-family: Arial, Tahoma, Verdana; font-size: 12.8px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: #ffffff; text-decoration-thickness: initial; text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;“>Já jsem byla v těhotenství velmi spokojená s VitaHarmony Gravital z http://www.gigalekarny.cz.</span&gt;

kkarolina.ka95
      Spolupracovník

Já jsem v těhotenství brala jenom betula na posílení imunity, aby se mi nestalo, že budu nemocná a budu muset brát třeba antibiotika. V těhotenství bych do sebe žádnou chemii necpala, jedině doplněk, co je čistě přírodní.

AAnka45
      Spolupracovník

Perfektní vitamíny, které mohu z vlastní zkušenosti doporučit, jsou vitamíny Chytré miminko. Je to kombinace důležitých vitamínů, které doplníš sobě a i zásobí mimi.

lenka3kubin@seznam.cz
        Spolupracovník

to já jsem brala kvůli kyselině listové superfolin

iirishanova
          Spolupracovník

jak dlouho je potřeba ho brát  ?

kkarolina.ka95
            Spolupracovník

Jestli myslíš tu betulu, tak tu alespoň 3-6 měsíců, aby tělo dostalo co potřebuje a mělo to na tu imunitu nějaký vliv 🙂

mmichala69
      Spolupracovník

Vím, že je těch vitamínů hodně, ale já teď beru captafer, hlavně kvůli železu.

iirishanova
      Spolupracovník

Já se půjdu zeptat asi do lékárny jaké jsou možnosti a co je podle nich nejlepší.

MMarťule0
      Spolupracovník

No já zatím uvažuji o http://www.femibion.cz Co myslíš?

AAlína21
      Spolupracovník

Holky, spíše pro zajímavost – jaké vitamíny berete nebo jste braly v těhu? Díky

Ukazuji 9 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist