Veganská kosmetika

Femina.cz > Fóra > Krása > Veganská kosmetika
Ukazuji 2 odpovědí vlákna
  • Autor
      AAnka45
      Spolupracovník

Holky, co všechno na pleť používáte? Jako myslím tím, jakou péči ji věnujete a co vše používáte?

JJarka50
      Spolupracovník

Nevím kdo všechno splňuje podmínky, ale mám vyzkoušenou akorát značku Iuvenio, kterou používám a ta aktivní látky obsahuje jelikož mají i produkty, co jsou určené na vrásky.

AAlecca
        Spolupracovník

Kosmetika od iuvenio je senzační. Já osobně ji taky používám už docela dlouho a jako jsem pořád nadšená. Navíc je to česká kosmetika a netestují na zvířatech 🙂

kkarolina.ka95
        Spolupracovník

Podívám se na to co mají a na složení, protože mám hodně citlivou pokožku, tak aby mi tam něco nedělalo zle, protože dost kosmetiky co jsem vyzkoušela mě štípalo

JJarka50
          Spolupracovník

Byla jsem na tom stejně a o to víc jsem byla překvapená a hlavně nadšená, že tady se žádná reakce nekonala. Ani už nevím, kde jsem tady na tu značku narazila ale jsem ráda, že jsem ji vyzkoušela. Určitě dej pak vědět jestli si od nich něco vyzkoušela 🙂

kkarolina.ka95
            Spolupracovník

Vzala jsem na zkoušku tady ten čistící gel https://www.iuvenio.com/urban/ a ten je teda super. Žádné štípání ani pálení v okolí očí se nekonalo tak jdu objednávat další produkty a moc se na ně těším, když vím, že mi nedělají zle. Akorát jediné co mě trošku zarazilo, že je bez parfemace, byla jsem zvyklá cokoliv jsem měla, tak to bylo hodně aromatické.

JJarka50
              Spolupracovník

Všechny ty produkty jsou bez parfemace. Taky se chystám na objednávku, protože chci zkusit ten jejich nový noční krém.

kkarolina.ka95
      Spolupracovník

Jakou máte zkušenost s veganskou kosmetikou ? Je tam i přes jisté složení nějaká účinná látka ?

Ukazuji 2 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist