Veganská kosmetika

Femina.cz > Fóra > Krása > Veganská kosmetika
  • Toto téma obsahuje celkem 9 odpověďí. Do diskuze (7 hlasů) se naposledy zapojil uživatel mmilka8 a poslední změna proběhla před 3 roky, 5 měsíci.
Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Autor
      kkvapik
      Spolupracovník

Iuvenio je výborná kosmetika, používám jí už asi půl roku a rozhodně u ní zůstanu

mmilka8
        Spolupracovník

A co od nich všechno používáš? To nanovlákenné sérum máš vyzkoušené?

JJarka50
      Spolupracovník

S dovolením se připojím akorát já bych teda chtěla pečující kosmetiku, ne dekorativku. Potřebovala bych něco šetrného na čištění pleti a pak na následnou hydrataci. Podmínkou je, aby značka netestovala na zvířatech.

lenka3kubin@seznam.cz
        Spolupracovník

Podívej se na kosmetiku iuvenio, ta by se ti vzhledem k tvým požadavkům mohla líbit 🙂

JJarka50
          Spolupracovník

Vzala jsem si na zkoušku ten noční krém na nedokonalosti a k tomu to nano sérum. Zatím jsem mile překvapena protože kosmetika není nijak parfémovaná a konkrétně krém má velmi příjemnou konzistenci, nezanechává mastný film a hezky se vstřebává https://www.iuvenio.com/retouch/

MMájinkaS
      Spolupracovník

Holky, taky kosmetiku GRN vyzkouším, děkuji za inspiraci.

VViola_S
      Spolupracovník

Já nakupuji tady https://www.milujubio.cz/grn-organics-novinka/. Mají velký výběr a vždy všechno pošlou rychle.

MMiluška Nová
      Spolupracovník

Kde prosím tuto kosmetiku koupím, poradíte? Budu ráda i za odkaz na e-shop 🙂

VViola_S
      Spolupracovník

Zdravím, zkoušela jsem toho už hodně a jsem moc spokojená se značkou GRN.

MMiluška Nová
      Spolupracovník

Zdravím, doporučíte mi prosím veganskou kosmetiku se kterou jste spokojené? Konkrétně bych si chtěla koupit nějakou dobrou paletku očních stínů, děkuji.

Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist