Umělé oplodnění

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Umělé oplodnění
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      EEmulina
      Spolupracovník

Tak moc děkuji za informace, určitě na kliniku Europe IVF zavolám a domluvím si konzultaci 🙂 Co jsem pátrala na internetu, je klinika hodně oblíbená a četla jsem jen samé pozitivní recenze.

AAsili
      Spolupracovník

V Praze doporučuji kliniku europeivf.com, byli jsme tam hrozně spokojení, doporučuji paní doktorku Baťkovou – ta je fakt zlatá a šikovná. Jinak 3 pokusy by měla hradit pojišťovna tuším do 39 let. Samozřejmě pokud budete chtít něco navíc (co by mohlo zvýšit šanci na otěhotnění nad rámec), tak se to doplácí.

EEmulina
      Spolupracovník

Doporučila byste mi konkrétní kliniku v té Praze? Ještě se zeptám, zda všechno hradí pojišťovna a jak je to s věkem.

AAsili
      Spolupracovník

Zdravím, obecně se doporučuje půl roku až rok, když se nedaří – záleží na víc faktorech – věku, zdravotním stavu a podobně. My jsme šli na iVF po skoro roce a zadařilo se na podruhé. Poprvé jsme byli na klinice v Brně a podruhé v Praze a tam se zadařilo.

EEmulina
      Spolupracovník

Dobrý den, poradíte prosím kdy je dobré podstoupit umělé oplodnění, po jak dlouhé době snažení?

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist