Umělé oplodnění

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Umělé oplodnění
Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Autor
      JJarka50
      Spolupracovník

Jaký je tam přístup ? Zatím jsem teda četla velmi kladné hodnocení, ale zrovna tuto kliniku máme nejdál, tak to chci pořádně zvážit jestli se vyplatí sem dojíždět.

mmichala69
        Spolupracovník

S klinikou sice zkušenost mám, ale jako dárkyně vajíček a co se týče přístupu, tak rozhodně budeš spokojená. Doktoři jsou příjemní, trpělivý a všechno ti vysvětlí. Já jsem měla poměrně dost dotazů ohledně dárcovství a paní doktorka neměla problém mi na všechno odpovědět takže jestli ti jde vyloženě o přístup, tak ten je tam super.

JJarka50
          Spolupracovník

Tak jsem tam byla na první konzultaci, dostala jsem veškeré dokumenty a papíry na vyšetření a musím říct, že si měla pravdu. Byla jsem velmi mile překvapená, protože s tak milým přístupem personálu jsem se ještě nesetkala.

kkaterinavolna003
      Spolupracovník
      kkaterinavolna003
      Spolupracovník

Za mě mohu doporučit klinice IVF Zlín 🙂 Aspon teda mě tam pomohli.. Mají vysoké procento úspěšnosti!! Je to skvělá klinika, všudě jsou o ní jen kladné recenze a komentáře:-)

HHelaStach
      Spolupracovník

Zdravím, poradíte prosím – kdy je dobré podstoupit uměléoplodnění, po jak dlouhé době snažení?

Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist