Tipy na zdravý a vyvážený jídelníček

Femina.cz > Fóra > Sport > Tipy na zdravý a vyvážený jídelníček
  • Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědí. Do diskuze (3 hlasy) se naposledy zapojil uživatel monik_ a poslední změna proběhla před 4 roky, 2 měsíci.
Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Autor
      monik_
      Spolupracovník

Je to jídlo z rostlinných superpotravin, které obsahuje velké množství proteinů. Mrkněte na jejich stránky, tam je kompletní složení: intelligentfood.cz.  Já jsem si zvykla použít třeba místo 2 jídel denně a moc mi to vyhovuje.

petuLLe003
      Spolupracovník

Dobrý den, co je to prosím intelligent food, které zminujete? nebo jak se používá?

monik_
      Spolupracovník

Mě pomohl hlavně režim, kterého jsem se začala držet. Zaměřila jsem se hlavně na pravidelnost. V poslední době hodně používám Intelligent food místo svačiny nebo k snídani a hlídám si i pitný režim. Díky tomu mám v poslední době pocit, že mám i více energie na cvičení a další aktivity.

jitka_19
      Spolupracovník

Zdravím, zajímaly by mě vaše osvědčené tipy pro dodržování správného a vyváženého jídelníčku. Chci se na něho zaměřit a ráda se nechám inspirovat osvědčenými radami. Prvotní odhodlání mi nikdy dlouho nevydrželo, tentokrát bych to ráda prolomila. Co vám nejvíce pomáhá?

Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist