tip na dárek

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > tip na dárek
Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmilka8
      Spolupracovník

My teď kupovali nový školní batoh pro syna, super výběr mají na nejkufry.cz

KKryska
      Spolupracovník

Poradily by jste mi čím obdarovat kamarádku, které se právě narodila holčička ? 🙂

DDendulkaN
        Spolupracovník

Rozhodně bych jí koupila něco do výbavy akorát je potřeba zjistit, co nemá 😉

KKryska
          Spolupracovník

To je hezký nápad, taky mě to napadlo akorát tím, že dítě nemám tak se bojím abych vybrala správně. Jediné co vím, že dost věcí objednávala přes sleepee protože si potrpí na kvalitu.

mmichala69
      Spolupracovník

Co jim koupit houpací prkno nebo domácí pěnové hřiště ? Když jsou dva tak si s tím určitě vyhrají 🙂

lleinhartova.linda
      Spolupracovník

pro miminko se hodí uplně všechno, nic nezustane navíc, věř mi 🙂 Spostu věcí se dá sehnat https://www.postylky-vybaveni.cz/ třeba tady. Tady jsem nakupovala hlavně já, a opravdu ve velkým 🙂 koukni tam třeba te tam něco zaujme:-)

eevcasl
      Spolupracovník

Vybírám dárek pro kamarádku, která má malé miminko, poradíte co by se hodilo? Kromě oblečení, toho má hodně, to vím že už nechce.

mmishelka78
      Spolupracovník

Záleží co mají rádi, s čím si rádi hrají? Mám taky holku a kluka.. Klucina si hraje s autíčkama tak sem mu pořizovala z eshopu kidsparadise.cz skládací silnici a dcera ráda tvoří pořád něco tak sem jí kupovala spoustu věcí v sekci kreativita.. Koukni tak je toho opravdu hodně, třeba ti něco padne do oka 🙂

kkaterinavolna003
        Spolupracovník

tý jo, paráda. Eshop neznám, ráda tam kouknu :-)Děkuji za tip

kkaterinavolna003
      Spolupracovník

Máte tip na dárek pro holku i kluka?

Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist