Tip na dárek

Femina.cz > Fóra > Zábava > Tip na dárek
  • Toto téma obsahuje celkem 19 odpověďí. Do diskuze (14 hlasů) se naposledy zapojil uživatel AAlecca a poslední změna proběhla před 3 roky, 2 měsíci.
Ukazuji 7 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmichala69
      Spolupracovník

Mně se podařilo dost věcí vybrat tady přes ten eshop http://www.student-eshop.cz 🙂 doporučuju kouknout hlavně na sluchátka a bluetooth repráky.

sspamove
      Spolupracovník

Mě se jako dárek líbí sada chilli. Je to i moc hezky balené i se dřevěným stojánkem 🙂

LLilianna
      Spolupracovník

Jsem docela hledala, kde by se co dalo koupit a narazila jsem na shop darkoviny.cz. A jako tam určitě něco vyberu. Mají hlavně vtipný dárky, takže myslím, že budou veselé vánoce. My si na ty vtipné drobnosti potrpíme 😀

PPenny
        Spolupracovník

Darkoviny jsou super shop. Na vánoce jsem tam nakupovala, ale jinak tam dost vybírám i přes rok, když je nějaká příležitost 🙂

KKatchorka
        Spolupracovník

Já jsem se tam koukala a jo, mají tam dobrý věci. Mě se líbí ten toaleťák a taky ten čtyřlístek https://www.darkoviny.cz/darkovy-balicek-pro-damy 🙂

PPolinko
          Spolupracovník

Darkoviny jsou super shop. Taky jsem tam vybírala vánoční dárky… no, co říkala, podle mě byla určitě nadšená, spokojená, potěšená, ne? 🙂

LLilianna
          Spolupracovník

Tento balíček je moc hezký 🙂 Co na něj říkala? 🙂

AAlecca
            Spolupracovník

Tak jsem se na ty darkoviny taky koukala a musím říct, že teda jako parádní shop. Dá se tam úplně v pohodě vybrat na každou příležitost 🙂

mmarkyholoubkova4
      Spolupracovník

Koukni na stránku https://www.nekupto.cz/ super eshop na drobné dárečky:-)

eemakrul
        Spolupracovník

Sice jsem se vůbec neptala, ale tenhle eshop vypadá moc dobře, jak dělaný na vánoce na takové ty drobnější dárečky 🙂 Moc díky za tip, super objev :-):-)

mmarkyholoubkova4
          Spolupracovník

Není vůbec zač, já na něho taky narazila úplnou náhodou, a je tam radost nakupovat:-)

VVeveruškaP
      Spolupracovník

Super je někomu darovat nějaký zážitek. Dostala jsem od holek z práce poukaz na únikovou hru a byla to paráda ! Příští týden jdeme na další hru, tak jsem na ni moc zvědavá. První jsme bohužel nevyřešily do limitu, ale věřím, že u druhé už na tom budeme mnohem líp, když už víme co a jak.

mmarkurka5
        Spolupracovník

Jak to probíhá ? Už jsem o tom někde četla a hrozně mě to láká 🙂

kkvapik
      Spolupracovník

Co takhle nějaký hezký šperk? Podle mě to je ideální dárek pro každou ženu 🙂

hhancanov
        Spolupracovník

A máš nějaký konkrétní tip?

kkvapik
          Spolupracovník

Podívej se na https://www.hotdiamonds.cz/ mají opravdu originální šperky, já si odtud už víckrát objednávala a budu zase 🙂

hhancanov
            Spolupracovník

Mají fakt krásný výběr, děkuju za super tip 🙂

kkvapik
              Spolupracovník

Není vůbec za co, ráda jsem poradila 😉

mmilka8
      Spolupracovník

Tak to se připojím k dotazu, už mi došla inpirace

hhancanov
      Spolupracovník

Ahoj, sdílejte tipy na dárky pro maminky, děkuji 🙂

Ukazuji 7 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist