Femina.cz > Fóra > Redakce Femina > Testy kosmetiky
Testy kosmetiky
- Toto téma obsahuje celkem 8 odpověďí. Do diskuze (5 hlasů) se naposledy zapojil uživatel bbobani a poslední změna proběhla před 7 roky, 4 měsíci.
- AutorPříspěvky
- 19.8.2017 v 13:18#428218bbobaniSpolupracovník
stanislav brázdil ml. – trapnější odpověď jste již nemohl vymyslet ? zde je přímo evidentní , jak celá rodina hamouníte , jen abyste ušetřili za nákup v drogerii . to se to sbíraly a sbírají body za 100 potažmo za 50 krát tři , že ? navíc většina vašich hodnocení zní – neznám , nekoupím , protože je to drahé . UBOHOST . a totéž platí o vám podobné siraellen alias siraell alias gustawka .
- 9.8.2017 v 14:03#427838bbobaniSpolupracovník
Pokud to není ve vašich silách – bojovat s podvodníky a hamouny jako je rodinka – bobina1 + stana1 a stendy nebo siraellen , siraell a gustawka – což je jedna a táž , tak proč jim to hodnocení , které je evidentně mnohdy smyšlené , neadekvátní nebo opakující se – nesmažete ? stále na ten nešvar upozorňuji a oni se jistě jen vysmívají marným snahám a křečkují body dále . už jsem z toho znechucena .
- 11.8.2017 v 7:46#427870sstana1Spolupracovník
Dobrý den bobani.
Pokud vytýkáte recenze kosmetiky, že je máme shodné, tak musím napsat, že si o výrobku, který doma používáme svůj názor řekneme. Což je zcela pochopitelné a pokud nejsme spokojeni, tak už jej nekupujeme. Přeji hezký den.
- 16.8.2017 v 8:56#428098ppetra-martiskovaPán klíčů
Dobrý den, problém řešíme, pokud nám přijde recenze neadekvátní, pak ji mažeme a body také.
- 21.7.2017 v 0:04#427076ppetra-dieselSpolupracovník
Dobrý večer,
tieto recenzie na kozmetiku sú výborné! Už mi veľa krát pomohli pri výbere niektorých kúskov kozmetiky a rada ich na Váš web aj ja sama za seba píšem! Ďakujem, ste najlepší web!
- 15.5.2017 v 13:28#423918ppetra-martiskovaPán klíčů
Dobrý den, body se Vám upisují, pokud publikujete recenzi – test kosmetiky, která byla smazána, protože v ní nebyla uvedena Vaše zkušenost s produktem.
- Odpověď byla upravena před 7 roky, 8 měsíci uživatelem ppetra-martiskova.
- 10.5.2017 v 14:54#423544ssumka55Spolupracovník
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat proč se mi upisují body, když opouštím váš web body si poznačím, děje se to druhý den nic neopisuji tak nevím proč?
- 3.5.2017 v 9:13#422783ppetra-martiskovaPán klíčů
bobani: Bohužel víme, že se to děje a i proto došlo ke snížení bodového hodnocení za test kosmetiky, ale je to na každém, toto není v našich silách.
- 2.5.2017 v 15:51#422733bbobaniSpolupracovník
Opět se zde vyskytují chamtivci , kdy jde pod různými nicky o tytéž osoby nebo jejich rodinné příslušníky . Někdo by to měl vymyslet tak , aby se z jednoho počítače mohl poslat pouze jeden hlas . Jde o známé firmy – gustawka alias siraellen alias siraell a bobina1, stana1 a stendy .
- AutorPříspěvky
- Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.