Svatba u moře

Femina.cz > Fóra > Cestování > Svatba u moře
  • Toto téma obsahuje celkem 16 odpověďí. Do diskuze (12 hlasů) se naposledy zapojil uživatel HHolina a poslední změna proběhla před 2 roky, 9 měsíci.
Ukazuji 16 odpovědí vlákna
  • Autor
      HHolina
      Spolupracovník

Holky, my se brali tady https://www.yachtwedding.cz/svatba-svatebni-cesta/maledivy/svatebni-balicek/svatba-v-olhuveli-beach-spa-maldives-deluxe/ Stačí projít ty fotky, bylo to celý jako z pohádky a yachtwedding za nás vše zařídil od A do Z.

SSalminka
      Spolupracovník

Na doporučení jsme vybrali yachtwedding.cz. Na rozdíl od noname agentur, nabízí svatby v daleko vyšší kvalitě a taky mají nasmlouvané nižší ceny. A v případě uzavření destinace, např. kvůli covidu, buď peníze vrátí nebo se posune termín. Byli jsme s nima hodně spokojení.

PPolka
      Spolupracovník

Děkuji za příspěvky, dáte mi ještě doporučení na společnost, která Vám vše zařizovala?

KKvěta B.
      Spolupracovník

Holky, do toho bych šla taky hned, ještě mít chlapa, kterej si mě vezme 🙂

SSalminka
      Spolupracovník

Zdravím, my jsme měli s manželem svatbu loni na Seychelách a jestli můžu doporučit – je to úžasná destinace, hned bych tam jela zase. No co vám budu vykládat, je to romantika jako blázen a stojí to za to.

PPolka
      Spolupracovník

Dobrý den, holky – neměly jste někdo svatbu v zahraničí u moře?

EEvaJasan
      Spolupracovník

Moc všem děkuji za komentáře, určitě si na svatebnicesta.eu vybereme, ty benefity jsou lákavé a hlavně by to mohlo být i levnější než obyčejný zájezd.

MMájinkaS
      Spolupracovník

Je to cestovní agentura, která přeprodává zájezdy. Je ale spolehlivá a právě nabízí i benefity – např. slevu na novomanželku (25 – 100%) nebo dvě noci zdarma pro novomanžele, večeři při svíčkách a podobně. Navíc máte velký výběr zájezdů na jednom místě. Tady máte odkaz na jejich stránky https://www.svatebnicesta.eu/

PPisinka
      Spolupracovník

Holky, a to je nějaká cestovní kancelář nebo cestovní agentura? Jsou spolehlivý?

HHanička45
      Spolupracovník

Dobrý den, já jsem agenturu svatebnicesta.eu neznala. S přítelem taky plánujeme svatbu, ale ještě jsme nestanovili termín, takže svatební cesta ještě není úplně na pořadu dne. Hned ale jak budeme mít termín, tak si u nich svatební cestu vybereme, chceme někam do exotiky 🙂 Co jsem se totiž dívala, nabízí i benefity pro novomanžele, což klasické cestovní kanceláře moc neumí.

EEsterinda
      Spolupracovník

Dobrý den, taky vybíráme svatební cestu s přítelem a zatím se nám nejvíc líbí výběr zájezdů, které nabízí agentura svatebnicesta.eu. Rozhodujeme se, jestli vybrat Maledivy nebo  Seychely.

EEvaJasan
      Spolupracovník

Zdravím, nemáte někdo zkušenost se zprostředkováním svatební cesty od svatebnicesta.eu? Jsou spolehlivý?

DDanka.m
      Spolupracovník

Co vím, tak u středomoří se termín svatby přesune až se země otevře (až nebudou restrikce). Ty vzdálenější destinace, tak pokud jsou zavřené nebo je tam přísný lockdown, tak yachtwedding peníze okamžitě vrací. Takže se nemusíte bát, takto nám to garantovali. Navíc to jde celé proti Covid pojistit. Jinak je to dobře popsáno tady https://www.sbalenodoraje.cz/svatba-v-zahranici/svatba-v-zahranici-behem-pandemie/.

SSonickaVol
      Spolupracovník

Díky za komentáře a tipy 🙂 Na agenturu se podívám, jen mě ještě zajímá jak to mají ošetřené, co se týká covidu, nevíte?

DDanka.m
      Spolupracovník

Ahoj, my se brali v létě na Krétě a taky nám to zařizovala agentura yachtwedding.cz Za mě spokojenost, nechtěli jsme nic zařizovat, ale užívat si a to se nám splnilo 🙂

KKandina
      Spolupracovník

My jsme se s manželem loni brali na Mauriciu a ty peníze za ten zážitek fakt stojí. Nevím, jestli si budete vše zařizovat sami, ale my to nechali na yachtwedding a postarali se komplet o všechno od A do Z.

SSonickaVol
      Spolupracovník

Zdravím, s přítelem přemýšlíme o svatbě v zahraničí a nejlépe u moře 🙂 Nemáte někdo zkušenost?

Ukazuji 16 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist