Svačinky

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Svačinky
  • Toto téma obsahuje celkem 17 odpověďí. Do diskuze (11 hlasů) se naposledy zapojil uživatel zzuzuša a poslední změna proběhla před 3 roky, 4 měsíci.
Ukazuji 11 odpovědí vlákna
  • Autor
      zzuzuša
      Spolupracovník

Svět plodů nabízí i ovoce sušené mrazem.  Takto zpracované  jahody syn miluje v jogurtu, chutnají mu víc jak klasicky sušené ovoce.

RRikina
      Spolupracovník

Za mě místo bonbonů a čokolád – sušené ovoce. Místo křupavých chipsů a tyčinek – oříšky. Člověk si zamlsá a zároveň si hezky doplní energii.

nnadanov
      Spolupracovník

Já tohle řešila když jsem začala vařit příkrmy, protože jsem četla o špatné kvalitě balené vody a dlouho jsem vybírala a nakonec jsme koupili filtr právě od Dionely, protože jsme chtěli českého výrobce a oni mají navíc i značku dTestu

mmilka8
        Spolupracovník

Tak jsem ráda žes dala vědět, moc díky 🙂

nnadanov
          Spolupracovník

Není zač, já si to fakt moc pochvaluju

ggiska
      Spolupracovník

Nemají problém, že ovoce je třeba tvrdé? A kde prosím nakupujete, uvítám tip na kvalitní a hlavně nesířené ovoce.

jjandulka25
        Spolupracovník

Kupuji je na http://www.svetplodu.cz. Mají ho nesířené, což je skvělé, protože síření způsobuje alergie a dráždí žaludek.   Děti si oblíbily mango a ananas, jsou krásně slaďoučké.

jjandulka25
      Spolupracovník

Kamarádka mě doporučila, ať dětem zkusím dát  sušené ovoce. Za mě je to zdravá varianta mlsání místo bonbonů nebo čokolády.

mmilka8
      Spolupracovník

Ahoj maminky, jakou vodu když vaříte takhle malým dětem? Já balené moc nevěřím a tak uvažuju nad filtrem. Koukala jsem na https://www.dionela.cz/ máte od nich někdo filtr?

eevcasl
        Spolupracovník

Já už nad tím nějakou dobu uvažuju a tohle podle toho co čtu vypadá fakt kvalitně, tak jestli máte někdo zkušenost budu taky ráda za reakci…

kkrisstaz
      Spolupracovník

Ano, i u nás vede na svačinky Bobík jogurt.. teď teda hlavně ta varianta light, obsahuje ještě více tvarohu

kkrisstaz
        Spolupracovník

Zkoušel jste už někdo tu light variantu?

kkrisstaz
          Spolupracovník

tak jsme vyzkoušeli a ta light varianta je velmi lahodná 🙂

VViola_S
      Spolupracovník

Určitě ano, Bobík obsahuje jen kvalitní smetanu a tvaroh. Navíc je bez konzervantů, barviv a éček, takže je to v podstatě to nejlepší, co můžete dítěti dát. A je to klasický český výrobek, který je na trhu už dlouho. Objednávám ho online tady https://www.rohlik.cz/hledat/bob%C3%ADk?companyld=1.

MMartička00
      Spolupracovník

Zdravím, můžu dát Bobíka už v roce věku dítěte? To už tak malé děti můžou?

VViola_S
      Spolupracovník

Dobrý den, taky točíme to stejné dokola. Občas koupím i Bobíka, malému moc chutná 🙂

DDenisaVolna
      Spolupracovník

Zdravím, já jedu pořád dokola – ovoce, zelenina, smetanový krém a pečivo. Malému to vyhovuje a mě taky.

MMartička00
      Spolupracovník

Dobrý den, co dáváte na svačinky ročním dětem, poradíte?

Ukazuji 11 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist