Stres

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Stres
  • Toto téma obsahuje celkem 24 odpověďí. Do diskuze (16 hlasů) se naposledy zapojil uživatel JJarka50 a poslední změna proběhla před 3 roky, 6 měsíci.
Ukazuji 11 odpovědí vlákna
  • Autor
      KKryska
      Spolupracovník

Nejsou tady ty věci na spaní návykové ? Taky s tím bojuju, ale zatím jsem nic nezkoušela, protože se bojím, abych to pak neměla tendenci brát pořád

JJarka50
        Spolupracovník

Tak v případě bio hub nemusíš mít obavy. Stačí se podívat na houbicky.eu tam zjistíš rozhodně víc.

kkvapik
      Spolupracovník

Taky mi pomohlo doplňovat hořčík

hhancanov
        Spolupracovník

A jaký užíváš?

kkvapik
          Spolupracovník

Já si kupuju od Vitaslife, mají čistě přírodní z mořské vody což se mi líbí, protože se teď snažím opravdu koukat na to co konzumuju.

jjancajanicka
      Spolupracovník

Mám probémy i s usínáním, nedokážu vůbec vypnout i když jsem hodně unavená.

JJaninaR
        Spolupracovník

Mně by zajímalo jestli nemáte vyzkoušené doplňky z funkčních hub ? Hrozně mě to láka vyzkoušet, protože problémů mám víc než jenom se spánkem a dle popisku by mi s tím mělo pomoct právě reishi. Našla jsem si ho na houbicky.eu tak kdyby tu byl někdo se zkušeností, tak budu ráda za info 🙂

mmichala69
          Spolupracovník

Je bezpečné tady ty doplňky užívat ? Přece jenom to jsou houby, že jo ..

JJaninaR
            Spolupracovník

Nebezpečné to není, zjišťovala jsem si  o tom víc. Jedná se o 100% bio produkt z dané houby, kapsle neobsahuje žádnou přidanou látku. Houby jsou kvalitně pěstované v halách v Rakousku, jejich růst je hlídaný, proto nenatahují žádné toxické látky a kovy.

JJarka50
              Spolupracovník

Taky mám s těmi jejich doplňky zkušenost akorát teda užívám ten extrakt, který je o něco silnější https://www.houbicky.eu/reishi-ganoderma-lucidum-100ml-extrakt/

iirishanova
              Spolupracovník

Mohla bych vědět jak dlouho to reishi užíváš a na co ? Taky jsem si ho objednala, protože mám jisté potíže, tak nevím co od toho můžu očekávat.

nnanna
      Spolupracovník

Mně hodně pomohlo brát hořčík

eevcasl
        Spolupracovník

Někde jsem už slyšela že to pomáhá, a to bereš v nějakých tabletách…?

Ludmila Chrtoňová
      Spolupracovník

Zatím jsem neobjevila lepší produkt než je x-espeed, nechci do sebe totiž cpát chemické prášky na uklidnění…

Magdalena Baburkova
      Spolupracovník

Do nedávna jsem kroutila hlavou když mi někdo řekl, že užívá prášky na soustředění a když je velmi ve stresu. I na mě došlo a musím uznat, že mi to dost pomáhá. Zatím mám vyzkoušeno, ale pouze x-espeed.

Adéla Pifková
      Spolupracovník

Hezký den holky, já Vám mohu doporučit x-espeed, když mám v práci fakt naloženo tak začnu být hodně nervózní a nepříjemná. Zkusila jsem x-espeed, který mi doporučila kolegyně, která ho taky používá a musím říct, že to na mě funguje.

HHanička45
      Spolupracovník

Nene, to se nemusíte bát, je 100% přírodní a proto Haevyl 3.I nemůže být návykový.

EEvaJasan
      Spolupracovník

Děkuji za doporučení a nemá prosím žádné vedlejší účinky nebo nevzniká na něm závislost?

HHanička45
      Spolupracovník

Zdravím, taky mám Haevyl 3.I a jsem moc spokojená. Hlavně je 100% přírodní a účinkuje skoro 5 hodin. Mě pomáhá i na zlepšení soustředění a nervozita.

MMájinkaS
      Spolupracovník

Zdravím, mě se osvědčil tento sprej od lavycosmetics https://www.lavycosmetics.com/haevyl-3i-30-ml-346 Má čistě přírodní složení a proti stresu je výborný.

EEvaJasan
      Spolupracovník

Dobrý den, nějak se to na mě sesypalo a v práci je toho moc a mám pocit, že to nezvládám. Nemáte doporučení na nějaký produkt – nejlépe na přírodní bázi, který by mi mohl pomoct lépe zvládat stes a stresové situace?

Ukazuji 11 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist