Strava pejska

Femina.cz > Fóra > Zábava > Strava pejska
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      tteritucnakseznam-cz
      Spolupracovník

U naší psí smečky jede taky nejvíc brit – téměř vždy beru mono protein řadu a nemohu říct špatného slova… prospívají na ní všichni tři skvěle a chuťově jim snad nikdy nic takhle dlouho nejelo, což je taky supr znamení 😀

ddasenicekkseznam-cz
      Spolupracovník

Bohužel v běžných obchodních řetězcích je to s obsahem masa v krmení i odměnách dost často mizérie. Každopádně bych ale všechno neházela do jednoho pytle, jak se říká: ,,Kdo chce hledat, najde.“ 🙂

nniccolka
      Spolupracovník

Když jsem si při výběru krmiva kdysi srovnávala kvalitu a cenu, tak mi vyšel jak u granulek, tak i u konzerv nejlíp Brit a do teď si za tím stojím. Běžně odměňuju Paté&meat konzervama a krom toho občas přiberu i psí salámek a spokojení jsme rozhodně nad míru.

vvendullkop
      Spolupracovník

V naší domácnosti se hodně osvědčilo Carnilove a jejich konzervy – jinak ale obecně kupuji i všemožné okusovací kostičky, ty jsou super na zuby a aspoň pejska na nějakou dobu zaneprázdní.

jjanajanicaaseznam-cz
      Spolupracovník

Ahoj, čau holky a ženy – máte nějaká doproučení na kvalitní ale zároveň i finančně nepřepálené psí dobroty a pamlsky? Když jsem hledala všude v pár supermarketech, tak mi přišlo, že výběr nic moc (pokud nepočítám „dobroty“ se 4% masa). Kamenné prodejny kdyžtak pouze Olomouc a okolí, jinam se běžně moc nedostanu.

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist