spyexpert

Femina.cz > Fóra > Móda > spyexpert
Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmichala69
      Spolupracovník

Vy co ty kamery máte, jak mají prosím vás výdrž a co se týče venkovních kamer, tak jak kvalitní záznam pořizují v noci ?

iirishanova
        Spolupracovník

Hodně záleží na tom, jakou kameru si vybereš. Zkus se podívat na to, co má spyexpert a pokud nevíš jakou vybrat, tak když jim zavoláš nebo napíšeš tak ti s výběrem pomůžou.

mmichala69
          Spolupracovník

Raději jsem si tam zavolala a pán byl tak ochotný, že mě navedl přes telefon a doporučil mi, co je potřeba.

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Na kolik vás to celé cca vyšlo jestli bych mohla vědět ? Muž by chtěl kamerové zařízení do kanceláří, takže ho čeká taky výběr tohoto zařízení.

iirishanova
        Spolupracovník

Vyšlo mě to se vším všudy cca na 15.000, protože jsem chtěla mít pod dohledem veškeré prostory.

lenka3kubin@seznam.cz
          Spolupracovník

Super, tak to jsem si myslela, že to bude mnohem horší :). A kde mají kamennou prodejnu ?

mmichala69
            Spolupracovník

Na tom eshopu mají naprosto všechno http://www.spyexpert.cz a pokud si nevíš rady s výběrem, tak když jim zavoláš, tak ti poradí.

iirishanova
            Spolupracovník

Ono to není vyloženě kamenná prodejna, ale odběrné místo a mají ho v Řečkovicích v Brně na Sibiřské 55

kkarolina.ka95
              Spolupracovník

Docela jsem koukala do čeho všeho se dá ukrýt kamera, zkusím o tom říct kamarádce, protože měla jisté podezření na manžela, ale bála se, že když by do ložnice umístila kameru, tak by si toho nevšiml, ale tady na ty pidi věci co mají by rozhodně nedošel, že je v tom skrytá kamera.

iirishanova
      Spolupracovník

Já jsem s tímto eshopem byla taky moc spokojená. Objednávala jsem nějaké kamerové přístroje na prodejnu, s tím, že jsem sk zboží byla vyzvednout osobně, protože jsem se ještě potřebovala poradit. Pán byl velice milý a ochotný a udělil mi cenné rady.

lluvi
      Spolupracovník

není vubec zač, dobré věci je potřeba doporučovat.

ppetra_ulrich
      Spolupracovník

ajoo..i tak moc díky!

lluvi
      Spolupracovník

jee tak to nevim, přítel si tam kupoval kameru do auta a chválí si ji 🙂 takže věřím, že tam mají kvalitní výrobky, ale na tu sportovní se možná zkus ještě někoho doptat _)

ppetra_ulrich
      Spolupracovník

je tak to je super, a nevíš co si kupoval? já bych si chtěla koupit sportovní kameru..

lluvi
      Spolupracovník

ahoj, jj přítel si tam už párkrát něco kupoval a byl se vším spokojen 🙂

ppetra_ulrich
      Spolupracovník

chci příteli koupit dárek k narozeninám z http://www.spyexpert.cz, máte s tímhle obchodem někdo zkušenost?

Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist