Spolehlivý e-shop s dekoracemi

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Spolehlivý e-shop s dekoracemi
  • Toto téma obsahuje celkem 13 odpověďí. Do diskuze (12 hlasů) se naposledy zapojil uživatel CComtess a poslední změna proběhla před 3 roky, 6 měsíci.
Ukazuji 7 odpovědí vlákna
  • Autor
      CComtess
      Spolupracovník

krásný dekorace má teďka Kamila Šikl z TheSikls, nechali přivést z Bali a to jsou fakt krásný kousky.

nnanna
      Spolupracovník

Já teď objevila https://lahome.cz/ mají nápaditý věci, mám od nich už několik dekorací a vybírám další. Kdo hledá něco originálního tak doporučuju kouknout 🙂

jjancajanicka
        Spolupracovník

Odtud mám několik doplňků v obýváku, mají jedinečný věci co se nedají ani jinde sehnat.

hhancanov
        Spolupracovník

Skvělý výběr, moc díky za sdílení, vybavujeme nový byt a nikde mě nic vyloženě neoslovilo, nechtěla jsem mít byt jako každý druhý a tohle jsem přesně to co jsem si představovala 🙂

mmilka8
        Spolupracovník

Paráda, mají fakt hezký výběr, díky za super tip :o)

nnanna
          Spolupracovník

Ráda jsem poradila 😉

VVercaKalu
      Spolupracovník

Tak já bych se taky ráda přidala 🙂 Já moc ráda nakupuju na https://www.bakly.cz/. Moc hezká nabídka. Hlavně, co se týká koupelnových doplňků a ručníků. Mají je kvalitní, měkké a hezké.

KKatchorka
        Spolupracovník

Jojo, pravda, ty ručníky tam mají vážně senzační.

GGabulkaKoc
          Spolupracovník

Jak dlouho je už máš? Pořád stejně kvalitní?

HHelli
      Spolupracovník

Ano, tady máte odkaz https://www.bakly.cz/ Určitě u nich něco vyberete, mají krásné věci 🙂

VVendulina
      Spolupracovník

Dobrý večer, mohla bych poprosit o odkaz na e-shop, taky bych se podívala co tam mají 🙂 Děkuji.

PPolka
      Spolupracovník

Zdravím a děkuji za tip! Na Bakly mají fakt velký výběr a krásné věci 🙂 Taky u nich určitě nakoupím 🙂

HHelli
      Spolupracovník

Dobrý večer, doporučuji e-shop Bakly, mají velký výběr a co zatím od nich mám je kvalitní a krásné!

DDenisaVolna
      Spolupracovník

Dobrý večer, doporučíte miprosím spolehlivý e-shop, kde nakoupit dekorace, ale i třeba nádobí a další potřeby do bytu? Právě jsme se přestěhovali, ale obchody jsou zavřené, tak uvítám dobré tipy 🙂

Ukazuji 7 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist