Společenská hra

Femina.cz > Fóra > Zábava > Společenská hra
  • Toto téma obsahuje celkem 11 odpověďí. Do diskuze (6 hlasů) se naposledy zapojil uživatel leinhartova.linda a poslední změna proběhla před 3 roky.
Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Autor
      eemakrul
      Spolupracovník

já letos nakupovala hodně her pro rodinu a známé na https://shop.brainfaq.cz/ brainfaq má i super unikovky které doporučuju vyzkoušet 🙂

lleinhartova.linda
        Spolupracovník

Super nápad, moc díky za tip 🙂

eemakrul
          Spolupracovník

Není vůbec za co. 🙂 ráda jsem pomohla 🙂

lluciosek415
        Spolupracovník

Taky jsem chtěla napsat brainfaq.cz je to super únikovka a mají i eshop na  nejrůznější hry:-) mámě jich doma několik 🙂

mmishelka78
        Spolupracovník

Brainfaq znám 🙂 unikovka je super, byla jsem na labyrintu a chci jít i na další 🙂

llibenka789
      Spolupracovník

Já kupovala vánoční hru na vánoce pro děti 🙂 Doufám že se dětem bude líbit 🙂

kkaterinavolna003
      Spolupracovník

Taky jsem si říkala že bych nějakou pořídila, máme jich sice doma dost.. Ale všechny už jsou ohrané, chtělo by to něco nového 🙂

lleinhartova.linda
      Spolupracovník

Ahojky, kupovali jste na vánoce pro vaše děti nějakou společenskou hru??? Ráda bych ještě nějakou pořídila jako dárek aby jsme měli co hrát o svátcích 🙂 Budu ráda za vaše tipy 🙂

Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist