Snowboardový komplet

Femina.cz > Fóra > Móda > Snowboardový komplet
  • Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědí. Do diskuze (4 hlasy) se naposledy zapojil uživatel EEmulina a poslední změna proběhla před 4 roky.
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      EEmulina
      Spolupracovník

Dobrý večer, na e-shopu Boardmania mají fakt výborné ceny 🙂 Díky za doporučení – už vím, kde Ježíšek nakoupí 🙂

MMartička00
      Spolupracovník

Moc díky za komenty 🙂 Komplet na snowboard jsem si hned objednala, mají ho totiž za super cenu a bála jsem se, aby mi ho nevyprodali 🙂

KKatulka_M
      Spolupracovník

Zdravím, s e-shopem mám dobrou zkušenost – loni jsme si na jejich stránkách s manželem objednávali komplety na snowboard a vše je kvalitní a krásné. Za mě e-shop i jejich zboží doporučuji z vlastní zkušenosti.

DDiana Malá
      Spolupracovník

Dobrý večer, zkušenost nemám, ale komplet se mi hrozně líbí! Taky jsem přemýšlela, že se naučím na snowboardu 🙂 A ta cena! No jdu do toho, takže díky za inspiraci 🙂

MMartička00
      Spolupracovník

Zdravím, vybrala jsem si tento komplet na snowboard https://www.boardmania.cz/prodej/Damsky-snowboard-komplet-Nitro-Lectra-19-20-1 Nemáte se značkou a e-shopem zkušenost?

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist