Slabé vlasy, padání – co s tím?

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Slabé vlasy, padání – co s tím?
Ukazuji 11 odpovědí vlákna
  • Autor
      hhancanov
      Spolupracovník

Taky mi pomohl až tricholog

eevcasl
        Spolupracovník

A kdes byla? Bydlím v Brně tak jestli nemáš nějaký doporučení?

AAndryna
      Spolupracovník

Vlasy-k-prodlouzeni znám, mají kvalitní materiál z pravých lidských vlasů.

ZZuzi.S.
      Spolupracovník

Mají i kamennou pobočku, zajdu přímo tam a nechám si od nich poradit, kterou metodou si vlasy nechat prodloužit.

RRikina
      Spolupracovník

Koupila jsem je na http://www.vlasy-k-prodlouzeni.

ffemuska
      Spolupracovník

Od koho ty clipy prosím jsou? Ráda bych si nechala taky prodloužit vlasy.

RRikina
      Spolupracovník

Já si pomohla s tímto problémem super clipy. Vlasy se mě hezky zahustily.

jjaarkkaa
      Spolupracovník

Tak já to zkusím, mockrát díky. Už jsem z toho docela nešťastná, nic mi nepomáhá tak snad mě tam toho zbaví

jjancajanicka
      Spolupracovník

Jak to trichologické vyšetření probíhá?

jjaarkkaa
        Spolupracovník

Pomohli by mi i s extrémním maštěním vlasů a lupy?

nnadanov
          Spolupracovník

Určitě ano, právě na všechny tyhle problémy spojené s pokožkou hlavy se specializují.

nnadanov
            Spolupracovník

Tak se tam určitě objednej, s tím ti rozhodně pomůžou, jsou moc šikovní.

nnadanov
        Spolupracovník

Můžeš si o tom přečíst tady https://www.clinicalhair.cz/trichologicke-vysetreni/ já jsem byla přímo na téhle klinice, můžu doporučit, mají skvělý přístup a opravdu se vyznají.

jjancajanicka
          Spolupracovník

Aha, moc děkuju, objednám se tam.

nnadanov
            Spolupracovník

Nemáš vůbec za co, paní tricholožka byla moc šikovná a ochotná takže ti určitě pomůže.

tteritucnakseznam-cz
      Spolupracovník

Mám podobnou zkušenost jako Jana… já s vlasy bojovala cca od 25 a bylo to hrozné. Trichologické vyšetření mi doporučila známá a můžu jen souhlasit s tím, že stojí za to na něj jít. Teď po několika kontrolách – s odstupem času – mi oproti tomu, jaká katastrofa to byla dřív, už vlasy téměř nepadají a jsem opravdu moc spokojená.

jjanajanicaaseznam-cz
      Spolupracovník

Zdravím, pokud ti nepomohly žádné šampony proti padání, na posilnění nebo tak – je toho milion, tak z vlastní zkušenosti doporučuju návštěvu odborníků… já byla na klinice Clinical Hair&Health, protože mi taky jednu dobu šíleně padaly vlasy a pomohli mi tam moc, paní tricholožka byla příjemná a celkově jsem tam byla s péčí spokojená, tak přeju hodně štěstí! 🙂

ddasenicekkseznam-cz
      Spolupracovník

Nepramení to z psychických problémů, více stresu? Nebo jedné mojí kamarádce padaly vlasy kvůli nesnášenlivos­ti lepku, tak možná něco takového?

nniccolka
      Spolupracovník

Ahoj, trápí mě už cca 3 a půl měsíce padání vlasů a celkově i jejich kvalita šla do háje…vždycky jsem měla vlasy pevné a husté a teď se z ničeho nic vše otočilo o 360 stupňů a já nevím, čím by to mohlo být, co s tím dělat a začínám být docela zoufalá… Nemáte někdo nějaký tip na cokoli, co by mi mohlo pomoct? Kdyby ano,  budu moc ráda, díky!

Ukazuji 11 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist