Školní set pro prvňáka

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Školní set pro prvňáka
Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Autor
      EEvaJasan
      Spolupracovník

Zdravím, díky za tip, značka Beckmann je fakt hodně povedená a synovi se hodně líbí. Hned jsem batoh objednala a těšíme se na něj moc 🙂

AAdelinda
      Spolupracovník

Dobrý večer, taky jsem batoh od značky Beckmann objednala. Je zase designově úplně jiný než mají všechny děti. Já jsem taky nadšená!

NNinaMala
      Spolupracovník

Zdravím, děkuji za inspiraci, batohy jsou opravdu krásné. Zase designově úplně jiné než ostatní značky – jsem nadšená 🙂 Hned jsem ho dcerce taky objednala 🙂

kkatka.novot3
      Spolupracovník

Dobrý večer, synovi jsme kupovali tento set https://www.zdravybatoh.cz/p/skolni-set-4-dilny-roboman-beckmann-2020 a velká spokojenost. Batoh i ostatní věci jsouo pravdu designově povedené, vše je propracované do nejmenšího detailu. No krása! Jsme nadšení 🙂

VViola_S
      Spolupracovník

Dobrý den, koukněte na stránky firmy Beckmann. Mají opravdu zase úplně jiné batohy a navíc je značka hodně kvalitní.

EEvaJasan
      Spolupracovník

Dobrý večer, doporučíte mi prosím školní batoh pro prvňáčka ve výhodném setu. Batoh by měl být lehký, kvalitní, prostorný, děkuji.

Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist