Sexy prádlo

Femina.cz > Fóra > Sex a vztahy > Sexy prádlo
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      lluciosek415
      Spolupracovník

já nakupuju tady na e-kondomy.cz prádlo tam mají pěkné a hlavně mi sedí zatím vše co jsem si koupila, takže jsem spoko a nepotřebuju si kupovat někde jinde a zase trnout jestli mi to bude a nebo jestli to bude opravdu vypadat tak jako na obrázku 😀

mmichala69
      Spolupracovník

Nemáte tady z těch ekondomů i nějaké vibrátory, že byste mi poradily s výběrem ? 🙂

SSonia.Cer
        Spolupracovník

Naposledy jsem si objednala tady ten a s tím jsem velmi spokojená, krásně se drží v ruce a velikost je ideální 🙂 https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/mystim-tickling-truman-estim-vibrator-elektrostimulacni-vibrator-cerna

mmichala69
          Spolupracovník

Upřímně se mi spíš líbí vibrátory, co mají tu část i na klitoris, protože mi to přijde taková jistota orgasmu 🙂

SSonia.Cer
            Spolupracovník

Ten ještě nemám, ale je fakt, že na tom něco bude, protože tady s tím normálním se pokaždé neudělám když si vyloženě nedráždím klitoris.

JJarka50
              Spolupracovník

Jestli hledáš něco na stimulaci klitorisu, tak zkus womanizer nebo satisfyer, s tím budeš hned hotová 🙂

SSonia.Cer
      Spolupracovník

Víc si užijete s vibrátorama než s prádlem 😉 když už nakupujete z těch e-kondomů nebo z jiných eshopů, tak vyzkoušejte i nějaké hračky 😉

kkarolina.ka95
      Spolupracovník

To se určitě podívej na e-kondomy, tam mají moc pěkné prádlo, hodně velký výběr a hlavně kvalitní. K těm dalším doplňků, tak já osobně používám rády ozdoby na tělo, jako jsou ty nalepovací kamínky apod 😉

JJarka50
        Spolupracovník

Prádlo mají fakt pěkné, ale bojím se abych trefila velikost. Normálně mám velikost M, tak nevím jestli můžu vzít Mko nebo je potřeba vzít o velikost menší/větší ?

kkarolina.ka95
          Spolupracovník

Velikosti sedí perfektně a stačí se řídit podle toho, jakou máš velikost 🙂 naposledy jsem si objednala tady ten komplet a opět mi sedl jako ulitý ! https://e-kondomy.cz/eroticke-obleceni/eroticke-soupravy/casmir-jessie-set-cerna

JJarka50
            Spolupracovník

Paráda ! Děkuju moc, vyhlídla jsem si tam parádní komplet a chci si udělat radost, kterou bude mít samozřejmě i přítel až mě v tom uvidí, protože si tady na takové prádlo hodně potrpí 🙂

JJarka50
      Spolupracovník

Kde baby kupujete pěkné a sexy prádlo ? Chci si pořídit nějaký pěkný komplet včetně punčošek, podvazků a podvazkového pásu. Jestli jsou ještě nějaké jiné rajcovní doplňky, tak budu ráda za doporučení.

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist