Sexuální život

Femina.cz > Fóra > Sex a vztahy > Sexuální život
  • Toto téma obsahuje celkem 38 odpověďí. Do diskuze (19 hlasů) se naposledy zapojil uživatel PPenny a poslední změna proběhla před 2 roky, 10 měsíci.
Ukazuji 15 odpovědí vlákna
  • Autor
      kkatkakatule
      Spolupracovník

A co erotický hračky? Používáte, co máte nejradši? Budu ráda za tipy 🙂

nnanna
      Spolupracovník

Manželovi se osvědčil https://www.amarex.cz/ pomohl mu s erekcí, výdrží a celkově bych řekla s chutí na sex. Než ho začal brát tak nám to v posteli celkem skřípalo, ale teď je jako vyměněnej 🙂

JJaninkaVesi
        Spolupracovník

A nechcete místo prášků zkusit třeba lubrikant na lepší erekci… Myslím, že je to lepší varinta 🙂

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Nemáte zkušenost i s něčím na podporu u pánů ? Já s chutí problémy nemám, přítel sice taky ne, ale s erekcí je to docela špatné :/

mmichala69
      Spolupracovník

Tak to já žádné doplňky naštěstí nepotřebuju a chuť mám neustále, takže jsem si musela pořídit na chvíle, kdy jsem sama.

kkarolina.ka95
        Spolupracovník

A máš nějakou hračku, že bych se trošku inspirovala a taky si něco pořídila ?

kkarolina.ka95
      Spolupracovník

Nemáte zkušenost i s něčím na zlepšení libida ?

iirishanova
        Spolupracovník

Pro ženy je Karol tady tenhle doplněk, tak na něj zkus mrknout 😉 http://www.supererekce.com/content/15-fly-popis-produktu

iirishanova
          Spolupracovník

To víš že mám a je to fakt bomba … nikdy jsem si nemyslela, že to bude mít nějaký efekt ale opravdu má 😛

kkarolina.ka95
          Spolupracovník

Nemáš ho náhodou Iršo vyzkoušený ? Zajímalo by mě jak funguje 🙂

iirishanova
            Spolupracovník

To víš že mám a je to super záležitost a aji věřím tomu, že to pomůže těm ženám co jsou naprosto bez chuti 🙂

kkarolina.ka95
              Spolupracovník

Nakonec mi to nedalo a objednala jsem si ten fly taky, tak doufám že mi dojde do pátku ať ho můžu hned vyzkoušet.

iirishanova
              Spolupracovník

Věřím, že budeš spokojená, já jsem byla fakt mile překvapená a jsem ráda, že jsem na něco takového narazila.

kkarolina.ka95
              Spolupracovník

Tak mám vyzkoušeno a je to fakt boží záležitost. Teď už věřím tomu, že když ženská nemá chuť, tak tohle jí pomůže.

SSonia.Cer
              Spolupracovník

Bavíte se tu o tom přípravku fly ze supererekce ? chci ho objednat sestře, protože jsem se s ní bavila a co se týče sexu to z její strany není žádná sláva, tak snad jí tohle trochu pomůže

ccwa12214
      Spolupracovník

Zdarec rád bych domů koupil nějakou sexuální hračku.Chci trošku oživit náš sexuální život.Máte s tím někdo zkušenost?

AAlenka79
        Spolupracovník

Jasan, já jsem ženě koupil domů anální kolík a užili jsme si to oba dva.

ccwa12214
          Spolupracovník

Kde jsi ho koupil? Nikdy jsem takové věci nekupoval.

AAlecca
      Spolupracovník

No, to nevím… jako pokud je problém s erekcí, pak bych to asi řešila tobolkami přímo na podporu erekce. Doma chlap mám Amante pilulky a jsou senzační. Jako jejich účinek je vážně super.

mmichala69
      Spolupracovník

Co nějaké afordisiakum nebo přípravek na erekci jestli s ní má potíže ? Kdo má spolehlivý eshop s těmito přípravky tak je to http://www.supererekce.com

opand@seznam.cz
      Spolupracovník

Vím tady o tomhle http://www.bigshot.cz/bigshot/bigshot-extra-12-tobolek/ občas to bere můj kamarád se kterým se občas scházíme a je to prostě super.

ggys22231
      Spolupracovník

Tak na takové věci jsem velice stydlivá.

opand@seznam.cz
      Spolupracovník

Zajdi do nějakého sexshopu.Je to dneska na každém rohu.Jenom se nesmíš stydět tam vstoupit.

ggys22231
      Spolupracovník

Ahoj nemáte někdo nějaké dobré zkušenosti s přípravkama co nabuzují na sexík?Chci něco pro svého milence.

MMakMak
      Spolupracovník

Já zrovna hledám něco, asi nějaké vitamíny, doplňky, které by mi pomohly na zvýšení libida. Co se osvědčilo vám?

zzralok.85
      Spolupracovník

Neboj, všechno má řešení. Pokud ale plánuješ takové překvápko, tak mu kup tyto pilulky https://www.amante.cz/amante-original/. Když měl manžel podobné problémy, tak jsem mu je koupila a musím říct, že sex je díky nim zase senzační. Jsou to šetrné doplňky, vhodné pro diabetiky a kardiaky.

AAnka45
      Spolupracovník

No, jako takto. My jsme doma bojovali s něčím podobným. Není to nějaký výrazný problém, hledali jsme pilulky na tento problém a narazili jsme na https://www.amante.cz/amante-original/amante-original-20-tobolek/. Zkusili jsme je a jsou opravdu vynikající. Absolutně se nám osvědčily. Doporučuju.

LLilianna
      Spolupracovník

Holky, SOS… 🙁 Manžel je poslední dobou nějakej marnej. Má nějaké starosti v práci, má tam toho moc, navíc ho povýšili, takže mu přibyly starosti. Místo toho, aby byl spokojený a šťastný, tak domů chodí unavený a bez nálady a už se to začíná podepisovat na našem sexuálním životě. Vůbec spolu nespíme, napís on začíná mít poruchy erekce. Chtěla bych mu udělat pěkný večer a koupit nějaké pilulky na podporu erekce. S jakými máte zkušenosti vy?

Ukazuji 15 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist