Šetrná dětská kosmetika

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Šetrná dětská kosmetika
Ukazuji 24 odpovědí vlákna
  • Autor
      nnanna
      Spolupracovník

A co se vám osvědčilo na opruzeniny?

JJaninkaVesi
      Spolupracovník

Ahoj holky, jen bych se ráda zeptala… Podle čeho jste vybíraly plenky?

KKatchorka
        Spolupracovník

Já jsem teda dost hledala info, recenze, srovnání. Tohle mi při výběru hodně pomohlo 🙂 Ty ses rozhodla pro jaký sortiment a jakou značku plenek?

kkarolina.ka95
      Spolupracovník

Nemáte prosím pěkně vyzkoušený i nějaký šetrný přípravek na rány a odřeniny, co neštípe ?  Mám akorát klasickou dezinfekci a to štípe jako čert.

mmichala69
        Spolupracovník

Super je mít doma hemacut sprej jestli znáš. Je na odřeniny, popáleniny 1. a 2. stupně, prostě celkově na poranění kůže.

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Mně se pro děti osvědčila kosmetika Bella Happy. Nejlepší je tento olejíček od nich https://happy-cz.cz/cs_CZ/product/natural-care-olej%C3%AD%C4%8Dek-cz. Ten používáme doma moc rádi.

llibuse86
        Spolupracovník

Ahoj, kupuješ od Bella Happy i plenky? Jak jsi s nimi spokojená?

BBedriška Malá
          Spolupracovník

Ano, i plenky. My jsme s tou značkou moc spokojeni, co se týká produktů pro děti.

kkvapik
      Spolupracovník

Taky kupuju kosmetiku Nobilis Tilia, jsem teď moc spokojená s jejich přírodními opalovacími mléky.

hhancanov
      Spolupracovník

Co se vám osvědčilo na opruzeniny? Doporučte prosím něco šetrného. Díky

BBedriška Malá
        Spolupracovník

No, jako v prvé řadě bych řešila příčinu. Co plenky? Nechce to změnu? Třeba tyto nevyhovují? Nebo časteji přebalovat?

mmilka8
        Spolupracovník

Naší malé na to hodně pomáhá BetaDerm, je hodně šetrný, rychle se vstřebává a pokožka se po něm krásně hojí. Nechávám tady odkaz https://www.benu.cz/betaderm-krem-s-betaglukanem-50g

hhancanov
          Spolupracovník

Moc děkuju za radu, vyzkoušíme ho.

mmilka8
            Spolupracovník

Ráda jsem poradila, nám ho doporučila kamarádka, takže určitě vám taky pomůže

hhancanov
              Spolupracovník

Tak děkuju za radu, osvědčil se!

mmilka8
              Spolupracovník

Super, hlavně že pomáhá 😉

hhancanov
      Spolupracovník

Já používám od Nobilis Tilia https://eshop.nobilis.cz/ je to kvalitní přírodní česká kosmetika.

PPolinko
      Spolupracovník

Holky, kupujete dětem plenky pants? Jaké kupujete? A je to vhodná alternativa? Nejsou promokavé?

llibuse86
        Spolupracovník

Plenky pants jsou super. Pohodlné. Přebalování je snadné. Jo, tohle řešení je super.

MMakMak
        Spolupracovník

Ahoj, kupuju. A kupuju je od https://www.abena.cz/bambo-nature-detske-plenkove-kalhotky/. Nejlepší plenky. Jinak teda musím říct, že ty pants jsou super. Pohodlné a hlavně se super nasazují.

GGabulkaKoc
        Spolupracovník

Ty pants jsou super. Ale měla bych dotaz na konrétní značku… Jak jste spokojeny se značkou Bambo nature? Přímo s těmi pants? Díky moc.

AAlecca
        Spolupracovník

Kolik kilo má dítko?

JJaninkaVesi
      Spolupracovník

Zkoušela jsi od nich i ty jejich Bella No1 Kids vlhčený toaletní papír? Je dobrý? Jak se osvědčil?

MMarkyMala
        Spolupracovník

Myslíš ten Bella No1 Kids? Ten je senzační. Jsem moc ráda, že jsem na něj narazila. Jako bez něj ven s děckama už fakt nechodím 😀

MMakMak
      Spolupracovník

Já teda kosmetiku pro mimi kupuju kosmetiku v drogerce 🙂 Mají tam docela veliký výběr, i když my kupujeme bella happy, takže se po jiné moc nedívám 🙂

LLilianna
        Spolupracovník

Je ten olejíček hodně mastný? Jako myslím, zda tu dětskou pokožku ksrásně promastí a zvláční…

llibuse86
          Spolupracovník

Jojo, tento olejíček jsem koupila a je super. Je nejlší, co jsme měli. Je perfektně mastný, takže pokožku krásně promastí. A ještě k tomu fakt moc hezky voní.

ZZuzi.S.
      Spolupracovník

Taky v této lékarně nakupuji kosmetiku a potřeby pro děti.

mmartusi
      Spolupracovník

Super tip, děkuji, už jsem dcerce objednala.

ggiska
      Spolupracovník

Jsem velmi spokojená se značkou Bioderma. Gigalékarna má v nabídce spoustu jejich přípravků.

mmartusi
      Spolupracovník

A která miminku vyhovuje? Dcerka je dost citlivá, tak bych ráda zkušenost.

ggiska
      Spolupracovník

Kosmetiku a doplňky pro mimino nakupuji na http://www.gigalekarna.cz.

MMarkyMala
      Spolupracovník

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s těmito plenkami https://www.abena.cz/detske-plenkove-kalhotky-bambo-nature/? Jak jste s nimi spokojené? Co savost? Jsou dostatečně absorbční?

llibuse86
        Spolupracovník

Ahojky 🙂 Senzační plenky! Úplně nejvíc! Jsou měkké, nepromokavé, krásně sedí. Jiné plenky nekupujeme, tyto jsou prostě super 🙂

JJaninkaVesi
      Spolupracovník

U těch dětí je to prostě sázka. Taky jsme hodně bojovali, než jsme přišli na to, co malýmu sedne. Ale tento olejíček je senzační. Taky ho používáme a malýmu sedne perfektně.

AAlecca
      Spolupracovník

Ahoj, ano ano, tento olejíček kupujeme a jsme s ním spokojeni. Měli jsem před tím jiné značky, ale nesedly. Malej se mi tak nějak osypal. Až tento nám perfektně sedl.

JJaninkaVesi
        Spolupracovník

Já jsem u toho olejíčku byla nadšená tím, jak krásně voní… A navíc ta dětská pokožka je po něm opravdu hebounká.

MMakMak
      Spolupracovník

Holky, máte některá zkušenosti s tímto olejíčkejm https://happy-cz.cz/cs_CZ/product/natural-care-olej%C3%AD%C4%8Dek-cz?

DDitaZel
      Spolupracovník

Ano, objednávám tam pravidelně i plenky značky Moltex a příkrmy značky GOOD GOUT. Můžu vřele doporučit – plenky jsou opravdu měkoučké, dobře sajou a jsou ideální na citlivou pokožku a příkrmy GOOD GOUT jsou opravdu kvalitní a dcerce moc chutnají. Prostě celkově můžu Pompo doporučit.

KKatulka_M
      Spolupracovník

Díky za odkaz 🙂 Dívala jsem se, že tam mají velký výběr i BIO a EKO produktů, nemáte ještě něco vyzkoušené?

DDitaZel
      Spolupracovník

Zdravím, já kosmetiku objednávám tady https://pompo.cz/katalog-2/?search=attitude&lang=cs Mají většinou vše skladem a buď si to necháte dovést až domů (PPL) nebo si balíček můžete vyzvednout v kamenné prodejně.

KKatulka_M
      Spolupracovník

Poradíte prosím, kde bych kosmetiku koupila? Klidně i třeba jen odkaz na e-shop, děkuji.

DDitaZel
      Spolupracovník

Dobrý večer, dcerka má taky hodně citlivou pleť a zkoušela jsem toho opravdu hodně. Teď nám moc vyhovuje kosmetika Attitude. Kosmetika je přírodní, osvědčily se mi vlhčené ubrousky, kosmetika na tělo, ale i prací a čistící prostředky.

KKatulka_M
      Spolupracovník

Dobrý večer, doproučíte mi prosím šetrnou dětskou kosmetiku? Dcerka se mi skoro po všem osype, nemáte podobnou zkušenost?

Ukazuji 24 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist