- Toto téma obsahuje celkem 5 odpověďí. Do diskuze (2 hlasy) se naposledy zapojil uživatel iirishanova a poslední změna proběhla před 4 roky, 2 měsíci.
- AutorPříspěvky
- 20.10.2020 v 12:19#480290iirishanovaSpolupracovník
Rozdíl v tom určitě je a za sebe bych volila infrasaunu. Ta má totiž zdravotní účinky, jako třeba detox organismu, posiluje imunitu a další pozitivní věci pro tělo. Sestra si ji pořídila do domu od marimexu a je s ní moc spokojená a mně se to taky líbí moc, kdybych měla větší byt, tak bych si to sem taky nechala namontovat.
- 22.10.2020 v 11:09#480345mmichala69Spolupracovník
Počkej, počkej, to je možné mít v domě nebo dokonce v bytě ? To je nějaká hloupost ne ? … My máme velkou zahradu a ta část co máme u domu je zastřešená, tak bysme to chtěli dát tam .. Ale co by mě ještě zajímalo, tak nevíš jestli když bych si ji objednala z toho marimexu, tak smontují mi ji nebo ne ? Jaký model vůbec má ?
- 24.10.2020 v 20:45#480415iirishanovaSpolupracovník
Ano je to možné, protože to má spotřebu podobnou jako žehlička 😉 tam už potom záleží na rozměrech no. Jinak má přesně tady tuhle http://www.marimex.cz/infrasauna-marimex-elegant-3002-xxl a dával ji dohromadyjejí manžel s kamarádem, ale prý to nebylo vůbec nic těžkého, protože u každé té sauny máš dokumenty ke stažení a tam je návod
- 28.10.2020 v 21:05#480507mmichala69Spolupracovník
Ještě se zeptám, dívala jsem se na ten odkaz co si mi tu nechala a mají psáno, že bude skladem začátkem listopadu, ale přitom jde objednat. Myslíš, že do toho můžu jít a když si ji takhle dopředu objednám, tak to proběhne v pořádku ?
- 29.10.2020 v 9:04#480517iirishanovaSpolupracovník
Ptala jsem se na to sestry a prý to taky takhle měla. Neměli ji přímo skladem, takže udělala něco jako předobjednávku 🙂
- 16.10.2020 v 17:05#480234mmichala69Spolupracovník
Rádi bychom si pořídili saunu a můj dotaz zní, jestli je jedno, když pořídím finskou saunu nebo infrasaunu ? Je v tom nějaký zásadní rozdíl ?
- AutorPříspěvky
- Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.