První plenky

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > První plenky
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmarkurka5
      Spolupracovník

Máte zkušenost se značkou nappy ? Vybírám pro tu naši prďolku plenky do porodnice a zaujaly mě z těch všech plínek, co na levnepleny.cz mají, tak budu ráda jestli se tu najde někdo, kdo je pro mimčo kupuje 🙂

nnanna
      Spolupracovník

My máme problém s opruzeninama, kdo to znáte co vám pomohlo?

JJaninkaVesi
      Spolupracovník

Tak já plenky Bella Happy znám a za mě je mohu jen doporučit 🙂 Ony jsou super, kvalitní. Měkké, savé (to jsem teda ocenila nejvíc) a úplně hotová jsem byla z toho, jak perfektně sedí 🙂

LLilianna
        Spolupracovník

Jo, ta savost je u těchto plenek super. To musím říct, že jsem teda taky hodně ocenila 🙂 No, jak říkám, pro nás to byla jasná volba, kterou neměníme 🙂

LLilianna
      Spolupracovník

Ahoj, my jsme měli koupeny tyto plenky https://happy-cz.cz/cs_CZ/product/newborn-4. Jsou to plenky velikosti 1 a sedly krásně. Navíc mají výřez na pupík, což jsem fakt ocenila. No a u této značky jsme zůstali.

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Ahojky maminky, chtěla bych se zeptat, jaké plenky jste zvolily jako první do porodnice? Jaké se vám osvědčily? A zůstaly jste u nich nebo jste zkoušely i jiné značky?

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist