Proteiny

Femina.cz > Fóra > Sport > Proteiny
Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Autor
      rrjapseznam-cz
      Spolupracovník

Dobrý  obchod je balicekzdravi.Mají tam velice dobré věci pro vegany.Proteiny,tyčinky atd.

opand@seznam.cz
      Spolupracovník

A kde ho přesně kupuješ? Máš třeba nějaký oblíbený obchod a nebo pokaždé zkoušíš něco nového?

rrjapseznam-cz
      Spolupracovník

Dávám si už jenom veganský protein.

opand@seznam.cz
      Spolupracovník

Používáte někdo protein pro vegany?

MMakMak
      Spolupracovník

Já osobně zbožňuju bílkovinné produkty od https://www.mujbilek.cz/. Pokud neznáš, mkrni na to. Za mě určitě doporučím.

LLilianna
      Spolupracovník

Prosím, je tu někdo, kdo by mi mohl doporočit kvalitní bílkovinu? Jako doplněk stravy?

rrobin.mdo
      Spolupracovník

ahoj holky, měla ste nějaká z vás zkušenost s produkty fit-day? jedná se o veganskou stravu. Koupila jsem si na zkoušku balíček se smoothie a musím řict, že je to opravdu moc dobré a hlavně mě ihned zasytí.

aadeele
      Spolupracovník

Ahoj, myslím že když zadáš do googlu proteinový nápoj, naskočí ti tisíce nabídek. Nebo možná ještě lépe zkusit heureku, tam se ti to srovná i podle ceny.

zzvonilka
      Spolupracovník

Ahoj, kde koupim proteinový nápoje? Myslím na netu, nechci do nějakého předraženého kšeftu :/

Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist