Prodloužení vlasů

Femina.cz > Fóra > Móda > Prodloužení vlasů
  • Toto téma obsahuje celkem 20 odpověďí. Do diskuze (13 hlasů) se naposledy zapojil uživatel AAnka45 a poslední změna proběhla před 2 roky, 10 měsíci.
Ukazuji 11 odpovědí vlákna
  • Autor
      PPolinko
      Spolupracovník

Tak jo, holky, díky moc. Ty clip in jsem si pořídila. A právě z toho shopu clip-in-vlasy. A jsem nadšená 🙂 Fakt díky moc za doporučení 🙂

zzvonilka
        Spolupracovník

A co sis od nich vzala? Mě zaujaly ty culíky. Zkušenosti? Mám docela strach, abych trefila odstín.

AAnka45
          Spolupracovník

Z clip-in-vlasy.eu culík mám a super. Ale pokud si nevíš rady, tak jim napiš mail, oni jsou super, hned reagují a poradí. Jsou moc ochotní.

KKatchorka
      Spolupracovník

Já prostě nevím, ale já se o vlasy starám doma. Sem tam zajdu na konečky, na oživení, ale jinak se starám doma. A hodně mi pomáhajá ty clip in 🙂

LLilianna
      Spolupracovník

Já jsem si clipy kupovala od https://www.clip-in-vlasy.eu/. A nikam jsem nemusela. Mají vše online. A když jsem nevěděla, tak jsem jim napsala a hned mi se vším poradili. Ta ejich poradna je super.

mmartusi
      Spolupracovník

Na jejich pobočku taky zajdu, chci si u nich vybrat clipy přímo.

llibuse86
        Spolupracovník

Já si clipy objednávám na shopu clip-in-vlasy.eu a super. Jsem nadšená. Vždycky maximální spokojenost!

PPenny
          Spolupracovník

Musím teda jen souhlasit. Tenhle shop je topovka. Mají hlavně fakt senzační výběr. Hlavně culíky tam mají bezvadný.

kkikajda
      Spolupracovník

Vlasy-levne mají pobočku v Brně a nabízí slzžbu prodloužení vlasů přímomu nich. Zkusím k nim zajít a domluvit se.

jjandulka25
      Spolupracovník

Mám šikovnou kadeřnici, prodloužení zvládá precizně, takže jsem využila jejích služeb.

mmartusi
      Spolupracovník

Prodloužit jste si vlasy zvládla sama nebo jste využila služby kadeřnice?

jjandulka25
      Spolupracovník

Já jsem spokojená s clipy od http://www.vlasy-levne.cz Jsou kvalitní, protože jsou zu pravých lidských vlasů.

GGabulkaKoc
      Spolupracovník

No a ty potřebuješ pásy nebo sety. No, každopádně na https://www.clip-in-vlasy.eu/ mají obojí 🙂

LLilianna
        Spolupracovník

A culíky jsi z clip-in-vlasy.eu zkoušela? 🙂

KKatchorka
      Spolupracovník

Holky, jaký je vlastně rozdíl mezi clip in pásy a clip in sety? NA clip in vlasy.eu mají v nabídce obojí, tak abych věděla.

llibuse86
        Spolupracovník

No, to je jednoduchý… pásy jsou na prodloužení a sety na zahuštění. Pak mají ještě i clip in culík. Jako myslím na tom clip in vlasy.eu. Ten teda ktuálně nosím já a je to super.

AAlecca
      Spolupracovník

Ahoj, já osobně zbožňuju clipy in vlasy. Je to jednoduchá metoda, vlasy vypadají super, sama si je dokážu udělat, takže paráda. Jinak doporučuju shop https://www.clip-in-vlasy.eu/. Tam mají moc pěknou nabídku kvalitních clipů.

JJaninkaVesi
      Spolupracovník

Ahoj holky 🙂 Chtěla bych se zeptat, jakým způsobem průdlužujete vlasy? Je docela dost metod, tak by mě tak zajímalo, jaká se vám osvědčila nejvíc?

Ukazuji 11 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist