Prodloužení sexu

Femina.cz > Fóra > Sex a vztahy > Prodloužení sexu
  • Toto téma obsahuje celkem 5 odpověďí. Do diskuze (2 hlasy) se naposledy zapojil uživatel KKryska a poslední změna proběhla před 3 roky, 9 měsíci.
Ukazuji 2 odpovědí vlákna
  • Autor
      KKryska
      Spolupracovník

Nezkoušel ještě nic, s doktorem to řešit nechce tak jsem se naštvala a řeším to, protože mi to vadí :/

SSonia.Cer
      Spolupracovník

Nezkoušel nějaký doplněk ? Je toho k dostání dost. Ono je potřeba prvně něco vyzkoušet, aby člověk věděl, jak mu to bude účinkovat. Manžel má zatím nejlepší zkušenost tady s těmito pilulkami http://www.supererekce.com/7-red-power

KKryska
        Spolupracovník

Děkuji za doporučení, podívám se na to co mají. Jak dlouho ty pilule užívá ? Řešil to s doktorem nebo myslíš, že není třeba ?

SSonia.Cer
          Spolupracovník

Bere je necelého půl roku a pokud je muž zdravotně v pořádku tak tady u těch doplňků užívání s doktorem řešit nemusí 🙂 není to žádný dryák ;). Na té superekreci toho mají víc, tak uvidíš, co mu bude vyhovovat.

KKryska
            Spolupracovník

Tak díky moc za tip ! Vzala jsem mu ten viamax a zase všechno funguje jako dřív ! Naprosto boží záležitost jsou tady ty pilulky.

KKryska
      Spolupracovník

Nemáte nějaké doporučení, jak prodloužit sex, aby se partner po chvíli neudělal ? :/

Ukazuji 2 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist