Přírodní pleťová kosmetika

Femina.cz > Fóra > Krása > Přírodní pleťová kosmetika
Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Autor
      kkarolina.ka95
      Spolupracovník

Používáte i přírodní dekorativní kosmetiku ? Ocenila bych doporučení na kvalitní make-up a tvářenku nebo rozjasňovač 🙂

JJaninaR
        Spolupracovník

Nějakou dobu si objednávám kosmetiku z wereco.store, narazila jsem na ni v diskuzi, kde se řešila přírodní kosmetika, tak jsem si objednala vzoreček makeupu a korektor no a jsem velmi spokojená. Složení mě nadchlo, nemám o něm nejmenší pochyby a co mě překvapilo je, že makeup příjemně voní po vanilce 🙂

mmilka8
      Spolupracovník

Mně vyhovuje česká kosmetika Nobilis tilia, kupuju si od nich kromě jinýho i řadu přímo na aknózní pleť

hhancanov
      Spolupracovník

Jestli nevíte jakou, tak zkuste mrknout na e-shop milujubio.cz mají výběr tý nejkvalitnější bio kosmetiky

kkvapik
        Spolupracovník

Super, moc díky za tip 🙂

hhancanov
          Spolupracovník

Není zač, hlavně abys vybrala

HHanička45
      Spolupracovník

Holky, taky bych kosmetiku vyzkoušela – nevíte, jestli mají produkty i na mastnou a aknózní pleť?

ssusinka7
        Spolupracovník

Ano, doporučuji jejich produkty – Kašpar, Melichar a Baltazar – čistící pleťové tonikum, čistící pěna a hydratační krém. Toto trio kupuju dceři a pleť se jí krásně vyhladila.

HHanička45
          Spolupracovník

Moc díky za tip na značku Šumava Forrest, moc se mi líbí složení produktů a už jsem si je i objednala.

ssusinka7
      Spolupracovník

Zdravím, doporučuji kosmetiku https://www.sumavaforrest.cz/ Mají skvělé produkty, určitě budete nadšená jako já 🙂

SSonickaVol
      Spolupracovník

Ahoj, četla jsem velkou chválu na přírodní pleťovou kosmetiku. Dáte mi někdo doporučení na nějakou dobrou značku?

Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist