Přírodní doplňky stravy

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Přírodní doplňky stravy
  • Toto téma obsahuje celkem 21 odpověďí. Do diskuze (17 hlasů) se naposledy zapojil uživatel PPenny a poslední změna proběhla před 3 roky, 1 měsícem.
Ukazuji 9 odpovědí vlákna
  • Autor
      JJaninkaVesi
      Spolupracovník

Holky, co berete na správné fungování střev… Jako s tím souvisí vše. Pokud správně fungují játra, funguje správně celé tělo. Tak bych ráda tu funkci podpořila.

kkatkakatule
      Spolupracovník

Mně teda moc vyhovujou doplňky od VitasLife protože jsou čistě přírodní a v bio kvalitě.

SSarkaKiska
        Spolupracovník

Koukám na jejich stránky a líbí se mi to, co od nich teď v zimě užíváš?

kkatkakatule
          Spolupracovník

Teď užívám zinek a vitamín C, obojí je v bio kvalitě a snadno se to užívá.

SSarkaKiska
            Spolupracovník

Super, díky za odpověď, něco zkusím

RRikina
      Spolupracovník

Imunitu si posiluji s ImunoHelpem od http://www.naturevia.cz. Je to komplex vitaminů C a D3, rostlinných extraktů a vysoké dávky organicky vázaného zinku.

mmartusi
        Spolupracovník

Mě ho doporučili v lékárně. Moc se mi líbí složení – Vitamin C, D, Echinacea, Rakytník, šípek, acerola a Zinek

lleoneska
          Spolupracovník

Nemohla jsem  najít nic na imunitu v rostlinné kapsli, protože jsem veganka a toto můžu.

jjandulka25
            Spolupracovník

Hledala jsem  něco na nakopnutí imunity po užívání antibiotik a tohle mi v lékárně doporučili přidat si  k probiotikům.

MMarkyMala
      Spolupracovník

Holky a ty doplňky stravy kupujete vlastně podle čeho? Na co se u nich hlavně koukáte?

zzvonilka
        Spolupracovník

Hodně koukám na složení 🙂 A vitamíny kupuju od senzamedical. Tam mají podle mě nejlepší nabídku. Hlavně mají i lipozomální vitamíny 🙂

BBedriška Malá
        Spolupracovník

No, hlavně na složení, no 🙂 Ty se rozhoduješ podle čeho?

ZZuzi.S.
      Spolupracovník

Mám dobrou zkušenost s kouzelnými kapkami od http://www.altaherba.cz

JJaninkaVesi
      Spolupracovník

Osobně si teda svoje vitamíny a doplňky stravy objednávám od senzamedical.cz. V poslední době jsem ocenila hlavně probiotika 🙂 Ale i Céčko od nich mám a jsem spokojená. Na imunitu senzační.

llibuse86
        Spolupracovník

Jaké to Céčko kupuješ? Víš co, bude zima a na imunitu je tento vitamín nejlepší.

nnanna
      Spolupracovník

Podívejte se na nabídku https://vitaslife.cz/ mají kvalitní přírodní doplňky stravy

kkikajda
      Spolupracovník

V tomto ročním období je potřeba posilovat imunitu. Preferuji přírodní přípravky, má někdo zkušenost?

kkvapik
      Spolupracovník

Tak to se připojím k dotazu, taky chci zkusit něco čistě přírodního

eevcasl
      Spolupracovník

Ahoj, jaké si kupujete doplňky stravy? Chtěla bych něco přírodního na podporu imunity a celkově na dodání energie

Ukazuji 9 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist