Potisk firemních triček

Femina.cz > Fóra > Móda > Potisk firemních triček
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmichala69
      Spolupracovník

Nechám ti tady odkaz kde si zadáš a oni ti veškeré informace ohledně ceny a doby jak dlouho to zhruba trvá zodpoví. Včera večer jsem si taky zadávala poptávku a dneska dopoledne mi přišla odpověď takže reagují rychle. Toto je ono, to si vyplň a počkej na odpověď http://www.cistytriko.cz/poptavka-potisk

MMakMak
      Spolupracovník

Holky, jak dlouho se na ten postisk čeká?

zzralok.85
        Spolupracovník

Hele, to záleží, jak moc na to spěcháš. Jako já jsem si tam nechala dělat potisk a docela jsem na to spěchala a v cisty triko mi teda ve všem vyšli vstříc. I v té hraniční lhůtě. Takže za mě je to jen na domluvě.

AAlecca
      Spolupracovník

Jo? Je ta kvalita dobrá? A jsou to opravdu bavlněná trička třeba vhodná i na postisk?

zzralok.85
      Spolupracovník

Ahoj, ano, můžu ti doporučit cisty triko.cz. My jsme si tam nechávali dělat výšivky na trička pro kolegy a super spokojenost, rychlost, skvělá cena. Koupili jsme u nich i trička, super kvalita.

AAnka45
      Spolupracovník

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo nemáte zkušenosti se zadáním větší zakázky na potisk firemních triček?

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist