Posílení imunity

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Posílení imunity
Ukazuji 16 odpovědí vlákna
  • Autor
      ddanina22
      Spolupracovník

Já jsem si teď koupila sušený černý bez od vitaslife, je výborný na posílení imunity, proti virům atd.

mmartusi
      Spolupracovník

Všimla jsem si, že jsou nově na trhu desítková balení Laktobacilů atb. To je super, protože stačí koupit jedno levné balení a nemusím schovávat zbytek z velkého. Navíc toto balení je v blistru a ne v kelímku, takže se vejde pohodlně i do kufru na dovolenou.

jjandulka25
      Spolupracovník

Zkuste si je porovnat  třeba s Linex…byla jsem hodně překvapená, že v Linexu jsou 2 kmeny místo pěti, není C, užívá se jich více denně a přitom je na ně reklama úplně všude.

ffemuska
      Spolupracovník

Mám výbornou zkušenost s  ImunoHelp od http://www.naturevia.cz. Je to komplex vitaminů C a D3, rostlinných extraktů a vysoké dávky organicky vázaného zinku pro podporu imunity.

zzuzuša
        Spolupracovník

Mě od nich v lékárně doporučili na imunitu Laktobacily 5 Imunita. Obsahuje navíc vitamín C.

kkikajda
          Spolupracovník

Nedávno mě u  Dr.Maxe doporučovali jejich , že jsou prý stejná a levnější, než od Naturevia. Doma při porovnání krabiček  jsem s hrůzou zjistila, že jsou mnohem slabší, nemají ochranu vůči žaludečním kyselinám, musí se jich užívat víc a ve výsledku nejsou ani levnější. A nemají vitamín C na imunitu. Budu si na jejich nabízení už dávat pozor, abych zase nenaletěla.

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Jak to řešíte u menších dětí, pro které tady ty pilulky nejsou ještě vhodné ?

AAndryna
      Spolupracovník

Ano, mám dobrou zkušenost u dcery, které kolostrum dávám pravidelně. Dnes je jí pět a chodí do školky a imunitu jí kolostrem posilujeme pravidelně.

RRikina
      Spolupracovník

Dáváte kolostrum i dítěti mladšímu tří let?

lleoneska
      Spolupracovník

Taky jsem kolostrum u Betuly objednala na posílení imunity dětí.

ZZuzi.S.
      Spolupracovník

Syn je na kravské mléko alergický, takže jsme zvolili kolostrum kozí.

ggiska
      Spolupracovník

A které kolostrum jste dávali? Kozí nebo kravské?

ZZuzi.S.
      Spolupracovník

Na posílení imunity u syna mě doporučila dětská lékařka kolostrun od http://www.betula.cz. Mám s ním dobrou zkušenost od jara.

nnanna
      Spolupracovník

Chtěla bych něco přírodního co bych mohla dávat i dětem na podporu imunity, nějaké tipy?

JJill45
      Spolupracovník

Holky, díky. Nikdy by mě nenapadlo, že je potřeba i vitamín D. Asi na tom něco. Tak děkuji za tip.

DDanča.L
      Spolupracovník

My doplňujeme od začátku podzim právě Vigantolem vitamín D a spokojenost. Zatím jsme nelehli ani jedenkrát. Nehledě na to, že mám 6měs. chlapečka, kterému jej dávám standardně a bez problémů. Mohu doporučit. Koukněte sem: https://pribalove-letaky.cz/vigantol

MMarťule0
      Spolupracovník

Nad tímto také uvažuji. Co zvolit, abych přečkali nastávající chřipkovou epidemii. Napadl mě doplňovat vitamín D. Hodně se o něm píše, ale zatím moc nevím jak a který přípravek…

AAlína21
      Spolupracovník

Ahoj, já dávám sobě i dceři 4r Vigantol. Jedná se o vitamín D, takže je dobrý na imunitu. Zkus uvidíš. My se držíme.

JJill45
      Spolupracovník

Čaute, jak na to teď jdete? Čím posilujete? Chřipková epidemie se určitě blíží…

Ukazuji 16 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist