porod

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > porod
Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Autor
      JJaninkaVesi
      Spolupracovník

Ahoj, my máme perfektní zkušenost s plenkami Bambo Nature. Ale je to prostě o tom, co komu vyhovuje. My jsme spokojeni s těmito 🙂

AAlecca
        Spolupracovník

Ahoj, kde jsou tyto plenky k sehnání prosím?

JJaninkaVesi
          Spolupracovník

Asi všude možně 😀 Já ani nevím, kde všude se dají sehnat, ale já je objednávám přímo na https://www.abena.cz/. Tam mají komplet všechno.

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Ahoj holky, jaké plenky jste kupovaly do porodnice jako první plenky? A podle čeho jste se rozhodovaly?

LLilianna
        Spolupracovník

Ahoj, rozhodně kvalita. To pro mě byla priorita. Cenu jsem vůbec neřešila. No a koupila jsem tyto https://happy-cz.cz/cs_CZ/product/newborn-4. Ty plenky mají výřez na pupík, což jsem fakt ocenila. No a značka nás nikdy nezklamala, čili jsme u ní zůstali.

rrjapseznam-cz
      Spolupracovník

Tak jsem se na to ptala svého doktora a říkal, že je to tu nové a že si to rodičky chválí, tak do toho asi půjdu, není to škodlivé ani pro mě a ni pro miminko.

PPetran.
      Spolupracovník

Tak to vypadá hodně zajímavě, zeptám se svého gyndaře. Už jsem to někde na diskuzích četla, že něco takového je.

KKarkolka
      Spolupracovník

Moje sestra teď porodila císařem a na bolest měla na břichu takový dávkovač s kanylou zavedený přímo do rány, která ji postupně uvolňovala analgetika. A chválila si to.

rrjapseznam-cz
      Spolupracovník

Zdravím vás, právě jsem se dozvěděla,že mě čeká porod císařem,tak z toho  nejsem úplně nadšená. Nemám nikoho v okolí koho bych se mohla zeptat,tak se ptám tady. Jak je to pak s hojením jizvy a bolestí? Díky za vaše reakce

Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist