Pomoc při výběru školky

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Pomoc při výběru školky
Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmichala69
      Spolupracovník

Podle čeho jste školku vůbec vybrali ? Já teda pořád ještě váhám mezi dvěma, sice je to na poslední chvíli, ale jsou to školky, které berou takhle malé děti a nejsem si jistá, kterou vybrat. Jako je fakt, že většina maminek, se kterými jsem o tom diskutovala, tak mi doporučují školku dráček, tak nejspíš dám na doporučení a umístím syna sem.

AAlecca
      Spolupracovník

Ahoj všem 🙂 My školku Abacus navštevujeme od ledna 🙂 Je to skvělá školka s osobním přístupem… Personál je bezva, dětem se opravdu věnuje… Osobně doporučuju schůzku se ředitelkou školky, ona vám vše vysvětlí, jak to tam chodí a tak 🙂 Kontakt je tady: https://abacuscb.cz/kontaktni-formular

zzvonilka
        Spolupracovník

Takže se školkou jsi spokojená? 🙂

zzvonilka
      Spolupracovník

A co jsi tam zjistila? Já právě potřebuju umístit malou od září, tak taky docela hledám info 🙂 Jak na tebe ta školka působí?

iirishanova
      Spolupracovník

Nevadí, už jsem si tam volala a pozjišťovala co a jak, děkuji za tip 🙂

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Zdravím .. v ČB je vyhlášená soukromá školka Abacus, ale nevím, jak je to s přijetím v průběhu roku 🙂

iirishanova
      Spolupracovník

Ahoj neznáte, prosím dobrou školku i soukromou v okolí ČB ? Ale potřebuji, aby mi vzali malého v průběhu roku.

Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist