Pole dance

Femina.cz > Fóra > Krása > Pole dance
  • Toto téma obsahuje celkem 8 odpověďí. Do diskuze (7 hlasů) se naposledy zapojil uživatel PPenny a poslední změna proběhla před 3 roky, 1 měsícem.
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      zzvonilka
      Spolupracovník

Já jsem ten shop a značku neznala. A byla to veliká škoda. Mrkla jsem tam a hned jsem si objednala tuhle sportovní podprsenku https://cs.dragonflybrand.com/kolekce/sportovni-podprsenky/produkty/sportovni-podprsenka-ke-krku-terri. No jsem nadšená, sedí perfektně.

PPenny
        Spolupracovník

Je, ty sis vybrala moc pěkné. Jak ti sedí? A jak se ti v nich cvičí?

KKatchorka
      Spolupracovník

Mám od nich ty s vysokým pasem a ty jsou super. Kvalitní, pevné 🙂 Doporučuju.

PPolinko
        Spolupracovník

Taky jsem si koupila ty s tím vysokým pasem. A jsem nadšená. Pak i leginový kraťasy, taky super. Prostě ten cs.dragonflybrand.com je fakt sázka na top kvalitu.

MMakMak
      Spolupracovník

Určitě tam mrkni. Já si od cs.dragonflybrand.com kupuju leginy a vždy maximální kvalita.

iirishanova
      Spolupracovník

Dragonfly má krásné a hlavně kvalitní oblečení na pole dance, tak zkus kouknout na jejich eshop 🙂

JJaninaR
        Spolupracovník

Dívala jsem se, že mají moc pěkné gaťky na pole dance, nezařezávají se moc ?

iirishanova
          Spolupracovník

Nezařezávají se vůbec a sedí fakt krásně 🙂

PPenny
      Spolupracovník

Holky, je tu některá, co si zamilovala pole dance? Ja ten tanec miluju! Chci si koupit hezky set na tacování. Máte tip, kde bych koupila? 🙂

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist