Femina.cz
Vědci varují: Internet ničí milostný život
sex a vztahy
Podzim klepe na dveře a s ním i podzimní depka – dej jí vale s našimi tipy!
Osvětlení
Myslet vždy pozitivně je fuška. A ne vždy se to vyplatí, dodávají vědci
Rady a články o psychologii
Jaké hračky do ložnice? Zkus sexuální pomůcky dneška, které si zamiluješ (a nebudeš bez nich chtít být)!
Vše o sexu
Jak to udělat, aby ti život neproklouzl mezi prsty
test
2 hodiny středně těžké
Kvízy pro zábavu
Soutěže
Femina.cz > Fóra > Krása > Pleťová kosmetika pro muže
Děkuju moc ! Je super že se dá objednat vzoreček, což jdu hned udělat ať zjistím jestli to bude to pravé ořechové.
Nedalo mi to a objednala jsem mu ty vitamíny na růst vousů tak měl radost :). Budu ještě objednávat vzorečky těch parfémů co mají protože podle toho co píšete to vypadá dobře.
Tak pak dej vědět jestli pozorujete změny, protože to by mě zajímalo jestli tady ty doplňky fungují.
Hodně známá je česká značka Angry Beards :). Muž používá jenom produkty od nich a parfém od nich má taky a nikdy nic lepšího neměl. Je to úplně něco jiného a neuvěřitelně mu sedla http://www.angrybeards.cz/telo/parfume-more-jack-saloon-100-ml/
To bych se s dovolením připojila a budu ráda i za nějaký zajímavý tip na parfém.
Ahoj, potřebovala bych poradit s pleťovou kosmetikou pro muže. Ráda bych příteli koupila něco lepšího, tak ocením nějaké rady a tipy 🙂
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.
*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz