Pleťová kosmetika

Femina.cz > Fóra > Krása > Pleťová kosmetika
  • Toto téma obsahuje celkem 25 odpověďí. Do diskuze (18 hlasů) se naposledy zapojil uživatel kkvapik a poslední změna proběhla před 3 roky, 5 měsíci.
Ukazuji 10 odpovědí vlákna
  • Autor
      kkvapik
      Spolupracovník

Já kosmetiku Iuvenio používám a rozhodně můžu doporučit, opravdu mi vrásky vyhladila a pleť mám nejhezčí co jsem kdy měla, přestaly se mi i ucpávat póry

PPenny
      Spolupracovník

Tak jsem si to tady prošla a dotaz… Ta kosmetika iuvenio… To je česká kosmetika? A testují na zvířatech?

jjancajanicka
        Spolupracovník

Dokáže fakt vrásky vyhladit tak aby byl vidět rozdíl?

llibuse86
        Spolupracovník

Nene, to netestují. To mi přijde opravdu hodně sympatické.

kkvapik
          Spolupracovník

To je první věc na kterou se dívám, takže super, co od nich používáš?

nnadanov
      Spolupracovník

Vybírám čistě přírodní pleťovou kosmetiku, jaká je vaše oblíbená?

KKatchorka
        Spolupracovník

Já hodně nakupuju na woldoshop. Tam mají senzační pleťový produkty. Nejvíc se mi osvědčilo serum kyseliny hyaluronové 🙂

JJaninkaVesi
          Spolupracovník

A co od nich používáš? 🙂 A jaké pociťuješ účinky?

hhancanov
        Spolupracovník

Já hledám nějakou účinnou na vrásky, ideálně taky přírodní. Začaly se mi dělat vrásky pod očima a musím s tím něco dělat.

MMakMak
      Spolupracovník

No, ano, jak píšeš, je třeba zkoumat složení. Proto třeba to iuvenio kupuju. Zkoušela jsi tu komsetiku této značky? Já třeba tu, kterou používáš neznám, tak se k ní vyjadřovat nebudu. Jako jo, každýmu sedne něco, ale to iuvenio je fakt super pto všechny typy pleti.

JJaninkaVesi
        Spolupracovník

A ty máš osvědčenou jakou kosmetiku? Máš oblíbenou značku?

jjahlives
      Spolupracovník

<p style=“text-align: left;“>Já když to tady čtu… Doporučila bych při hledání kvality především číst složení. Třeba zmiňovaná Iuvenio – pár fajn složek a spousta zbytečné chemie. Já mám skvělé zkušenosti s českými značkami přírodní kosmetiky. Můžu vřele doporučit Nobilis a aktuálně testuju hydratační pleťový krém od Semante by Naturalis a paráda. Schválně si to složení porovnejte.</p>

iirishanova
      Spolupracovník

Co kosmetika od faberlic-czech.cz ? Nemáte vyzkoušenou tu jejich kosmetiku co mají ?

AAlecca
      Spolupracovník

A jaké to zlepšení jsi pozorovala? A po jak dlouhé době?

llibuse86
        Spolupracovník

Hele, myslím docela rychle 🙂 Ta kosmetika je vážně super, já jsem s ní spokojená moc.

LLilianna
      Spolupracovník

Tak holky… nakonec jsem si objednala tuto sadu https://www.iuvenio.com/products/single/fresh-nano-set-new/302004987. Tak jsem zvědavá, jaký budou výsledky. Slibují už po týdnu, tak se těším 🙂

nnikolka1346
        Spolupracovník

Ta cena docela páli. Ale snad sedne. Ja jsem ted objednala EnteFace, tak uvidíme jak sedne. Kámoška ji používala na problematickou plet a byla nejvíc spokojená tím jak hebkou a jemnou pokožku měla po použití. Tak snad i u mě bude taky tak fungovat 🙂

SSonia.Cer
        Spolupracovník

Kosmetiku od iuvenia používám něco přes půl roku a po žádné jiné kosmetice jsem nezaznamenala takové zlepšení, jako tady po téhle. Navíc když mám citlivou pokožku, tak jsem měla problém a jenom tak něco mi nesedlo, tak jsem ráda, že se mi podařilo najít takové produkty, které můžu používat neustále i do budoucna bez toho aniž by moje pleť reagovala zarudnutím, tak jako tomu bylo u jiných přípravků.

MMarkyMala
          Spolupracovník

Takže ty tu kosmetiku používáš s citlivou pletí? A sedí ti dobře? Žádné potíže?

zzralok.85
      Spolupracovník

Holky, o té kosmetice iuvenio jsem si dost zjišťovala a taky teda koukám, že je hodně doporučovaná. Měla bych ale dotaz… Jaký ten set koupit pro začátek? Aby tam bylo všechno potřebný?

MMakMak
      Spolupracovník

No, podle toho, co píšeš, tak si kup tento set https://www.iuvenio.com/index.php/products/single/fresh-nano-set-new/302004987.. Vynikající česká kosmetika, já osobně ji úplně zbožnuju. Mám uplně pleť jako vyměněnou, konečně. Mám fakt problém, než mi něco sedne, ale tahle ksometika je senzační!

mmichala69
        Spolupracovník

Jestli chceš pleť opravdu vyživit a dát jí, co potřebuje, tak bych těch přípravků od iuvenia doporučila rozhodně víc na to celkové ošetření pleti 🙂

LLilianna
          Spolupracovník

Co od nich máš? Všechny ty jejich produkty? Co ten kolagen, jsi s ním spokojná?

mmichala69
            Spolupracovník

Mám od nich všechny produkty, protože se používají postupně a dává to ošetření pleti pak větší smysl než když si koupíš jenom ten krém. Nicméně ten kolagen booster je úžasný https://www.iuvenio.com/products/single/vital/202008. Dává se jako poslední a pleť je po něm krásně hebká a taková šťavnatá.

llibuse86
        Spolupracovník

Já jsem na tuto kosmetiku taky už koukala a hodně mě zaujala. Ještě se ale zeptám… viděla jsi zlepšení na pleti? A je teda vhodná i pro citlivou pleť?

LLilianna
      Spolupracovník

Dámy 🙂 Máte oblíbenou pleťovou kosmetiku? Hledám kvalitní krém nebo sérum na vrásky, na oživení a obecně omlazení pleti. Seženu kvalitní? Fakt ne Nivea a podobně. Díky moc.

Ukazuji 10 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist