Plenky Happy

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Plenky Happy
Ukazuji 10 odpovědí vlákna
  • Autor
      eevcasl
      Spolupracovník

Já zkouším všemožný plenky ale stejně máme problém s opruzeninama, co vám na ně pomáhá?

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Mě by docela zajímalo, od kdy jste volily ty pants? A dáváte je i na noc?

JJaninkaVesi
      Spolupracovník

Holky, tak plenky bychom měly. Tyhle jsou super. Ale ještě bych se chtěla zeptat. Docela bojuju s tím, co třeba na zadeček s sebou na cesty. Ne jen pro mimi, ale i pro starší děti. Koukala jsem, že Bella Happy má vlhčený toaletní papír. Máte zkušenosti?

llibuse86
        Spolupracovník

My jsme je začala dávat cca od 11 kilo. Přebalování začalo být docela náročné, tak jsme začali kupovat pants. A je to super. Strašně pohodlné 🙂

MMakMak
          Spolupracovník

A jak jsi s nimi spokojená? Neprotékají vám tyto plenky?

AAlecca
      Spolupracovník

Já jsem měla nachystané tyto https://www.abena.cz/bambo-nature-premature.htm. Měla jsem je od kamarádky a super. Krásně sedly, malá s nim inemá žádný problém. Už jsme u této značky zůstali.

PPolinko
        Spolupracovník

Tyhle plenky u nás nemají… jako myslím v drogerce. Kde je kupuješ prosím?

AAlecca
          Spolupracovník

Na netu https://www.abena.cz. Hele, jako já nepátrám. Tady objednám, přijdou až domů, takže pro mě ideálka 🙂

GGabulkaKoc
            Spolupracovník

Máte některá zkušenosti i s těmi pants?

JJaninkaVesi
      Spolupracovník

My jsme měli nachystané tyto plenky https://happy-cz.cz/cs_CZ/product/newborn-cz. A super, krásně seděly. Ty plenky jsou mekké, krásně savé a hlavně miminku seděly. No a u těchto plenek jsme už zůstali.

LLilianna
        Spolupracovník

Nad Bella Happy jsem taky přemýšlela, tak jsem ráda, že jsou tady doporučovaný 🙂 Už jsi u této značky zůstala nebo jsi pak plenky měnila?

LLilianna
      Spolupracovník

Jaké jsi pro mimi koupila do porodnice?

VVandaS
      Spolupracovník
      MMiluška Nová
      Spolupracovník

Zdravím maminky – plenky Happy neznám. Kde je kupujete? Nemáte odkaz na e-shop, kde by se daly objednat? Díky.

VVandaS
      Spolupracovník

Zdravím, taky kupuju plenky Happy. Mají je za luxusní cenu, navíc jsou měkoučké, hodně sají a neprotečou.

MMájinkaS
      Spolupracovník

Dobrý den, já je dcerce kupuju, jsou super a za dobrou cenu.

ddidi1001
      Spolupracovník

Zdravím, v obchodě jsem dnes objevila plenky Bella Happy za výbornou cenu. Nemáte s plenkami zkušenost? Jsou kvalitní?

Ukazuji 10 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist