Plenky do porodnice

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Plenky do porodnice
  • Toto téma obsahuje celkem 11 odpověďí. Do diskuze (10 hlasů) se naposledy zapojil uživatel eevcasl a poslední změna proběhla před 3 roky, 3 měsíci.
Ukazuji 7 odpovědí vlákna
  • Autor
      jjaarkkaa
      Spolupracovník

Taky jsem měla tenhle, bylo tam všechno

eevcasl
        Spolupracovník

Já si ho objednala a vypadá to že už fakt nemusím nic dokupovat, tak uvidíme.

nnanna
      Spolupracovník

Já si koupila tenhle balíček https://www.care4you.cz/x8725/porodnicky-balicek-vel.-xl tam jsem měla všechno co jsem potřebovala

eevcasl
        Spolupracovník

To je super moc díky za tip.

nnanna
          Spolupracovník

Za málo, ráda jsem poradila 😉

JJarka50
      Spolupracovník

Mně by spíš zajímalo jakou jste vybíraly kosmetiku dětem ? Podle čeho jste vybrali značku a tip péče ?

lenka3kubin@seznam.cz
        Spolupracovník

Já jsem vybrala značku topicrem, protože mám tady tu značku odzkoušenou na sobě jelikož jsem atopik a celkově se zaměřují na suchou pokožku.

ddidi1001
      Spolupracovník

Zdravím, plenky od Happy jsou výborné, taky je doporučuji. Od stejné značky kupuju i jednorázové podložky a vlhčené ubrousky – vše je kvalitní a za dobrou cenu!

PPolka
      Spolupracovník

Zdravím, doporučuji je taky, tady je mají za dobrou cenu, kdyby ste chtěla https://www.mall.cz/hledej?src=sug&s=pleny%20happy

UUziska
      Spolupracovník

Zdravím, taky doporučuji plenky Happy – za mě jsou NEJ po všech směrech, včetně ceny a kvality.

KKlára29
      Spolupracovník

Zdravím, já jsem měla v porodnici plenky Happy a používám je dotěď – malej má půl roku. Plenky jsou výborný a dobře drží.

SSonulinkaV
      Spolupracovník

Dobrý večer, poradíte jaké plenky koupit do porodnice? Která značka plenek se Vám osvědčila?

Ukazuji 7 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist