Plenky

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Plenky
Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Autor
      mmarkurka5
      Spolupracovník

Mě by zajímaly plínečky nappy. Nemáte je vyzkoušené ? 🙂 Neopruzuje se po nich dítě ?

JJarka50
        Spolupracovník

Nappy plíny kupuju dcerce od miminka a maximálně nám vyhovují. Dcera je ekzematik, takže jsme toho vyzkoušeli víc, ale toto byla jedna z mála značek, která ji nijak nedráždila.

mmarkurka5
          Spolupracovník

Zaujalo mě to složení a taky ta cena, která mi přijde super vzhledem k tomu o jak kvalitní plíny jde 🙂 v týdnu by mi měla dorazit první várka, tak uvidíme 🙂

JJarka50
            Spolupracovník

Jaké si vybrala ? 🙂 My máme vyzkoušené tady ty, ty jsou super 🙂 https://www.levnepleny.cz/detske-plenky-nappy-midi-4-9-kg-28-ks/

JJaninkaVesi
      Spolupracovník

Ahoj holky, máte některá zkušenost s těmi novými vlhčenými ubrousky od Bella Happy Aqua care. Jak jste s nimi spokojené?

kkatkakatule
      Spolupracovník

Taky používám BetaDerm, je na opruzeniny nejlepší 🙂

zzralok.85
      Spolupracovník

Ahoj, plenky pro malýho kupuju od https://happy-cz.cz/cs_CZ. Máme je od narození. Zvolila jsem je proto, že mají výřez na pupíček a za ten jsem teda byla opravdu ráda.

hhancanov
      Spolupracovník

Chce to mazat a často umývat

eevcasl
      Spolupracovník

Já zkušela různý plenky ale stejně máme problém s opruzeninama, máte radu?

MMarkyMala
      Spolupracovník

Ahoj holky 🙂 Prosím prosím, přidáte vaši zkušenost s plenkami? Jaké se vám osvědčily? Máte preferenční značku?

Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist