Plavková sezona

Femina.cz > Fóra > Sport > Plavková sezona
Ukazuji 14 odpovědí vlákna
  • Autor
      DDendulkaN
      Spolupracovník

To já mám dietu za sebou a přes svátky jsem se držela a nic jsem nenabrala. Bylo by mi líto když jsem do toho investovala, tak abych se pak vypapala zpátky.

VVeveruškaP
        Spolupracovník

Mohla bych se zeptat jakou dietu si držela ? 🙂

DDendulkaN
          Spolupracovník

Koupila jsem si tady tu dietku na 4 týdny https://nupo.com/cz/product/sestavte-si-dietu-na-4-tydny/ a teď momentálně se sem tam stravuju těmi jejich jídly z One Meal, to je taky super věc, že mysleli i na to, co bude po ukončení programu.

VVeveruškaP
            Spolupracovník

Kolik se dá na té jejich dietě zhubnout ?

DDendulkaN
              Spolupracovník

No tak to ovšem záleží na tom, kolik zhubnout potřebuješ a jaký program si vybereš, čím dýl na dietě budeš, tím víc samozřejmě zhubneš 😉

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

No doufám, že příští rok už budu někde jinde. Po Vánocích bych se chtěla pustit do diety a dát dolů aspoň 10 kilo, tak mi držte palce, ať se i to povede 🙂

JJarka50
        Spolupracovník

Jakou dietu ses rozhodla držet ? 🙂

JJaninaR
          Spolupracovník

Já jsem držela ketofit dietu a s tou jsem byla maximálně spokojená ! Měla jsem obavy z jídel, ale zbytečné, protože je mají fakt dobré a i když už mám po režimu, tak si ta jejich jídla objednávám i nadále, abych si nějakým způsobem držela váhu 🙂

JJarka50
            Spolupracovník

Dívala jsem se, že mají super hodnocení a hlavně perfektní výsledky akorát se bojím, aby se po ukončení diety nedostavil jojo efekt 🙁

JJaninaR
              Spolupracovník

Tak pokud se budeš hlídat, tak se to nestane. Dieta je koncipována tak, aby k jojo efektu nedošlo. Když se podíváš na ten jejich výběr jídel, tak je možné se jimi stravovat i potom, co ukončíš ten balíček, proto se ta jídla dají zakoupit i samotná 😉 https://www.ketofit.cz/e-shop

fflg50502
      Spolupracovník

Miluji obchod http://www.fitham.cz

dyu61884@kopqi.com
      Spolupracovník

A kde kupuješ věci na cvičení?Máš třeba nějaký oblíbený obchod?

fflg50502
      Spolupracovník

Snažím se na sobě makat od zimy abych měla krásnou postavu a myslím,že se mi to daří.

dyu61884@kopqi.com
      Spolupracovník

Mákáte někdo na sobě doma?

kkarolina.ka95
      Spolupracovník

No letos už to nestíhám, ale budu na tom pracovat ať vypadám aspoň příští rok tak, abych se nemusela vyslíct do plavek. Plánuju si pořídit tady ten veslovací trenažer, tak se těším až se do toho po té dlouhé pauze zase dostanu https://www.fitham.cz/finnlo-aquon-evolution

ll.tyrpeklova
      Spolupracovník

Ahoj holky, plavková sezona je za dveřmi, tak snad se Vám daří dobře, na mě třeba funguje běh, dobře se při něm spaluje. A našla jsem bezva slevy na plavky tady.

rrjapseznam-cz
      Spolupracovník

A jsi s ním spokojená kolik stál a kde jsi ho koupila?

ccwa12214
        Spolupracovník

Manžel mi ho kopil na fitham a stálo okolo 11 tis. Jsem s ním spokojená.

ccwa12214
      Spolupracovník

Snažím se každý den šlapat u tv na rotopedu a myslím,že už výsledky do plavek jsou vidět.

rrjapseznam-cz
        Spolupracovník

A co máš doma za rotoped.Myslela jsem,že už takové věci lidé na cvičení domů nekupují.Ráda bych si také nějaký koupila,ale chci hlavně kvalitu.

ccwa12214
          Spolupracovník

Máme doma rotoped značky Housefit.

rrjapseznam-cz
      Spolupracovník

<table border=“0″ width=“318″ cellspacing=“0″ cellpadding=“0″><colgroup><col width=“318″ /></colgroup>
      <tbody>
      <tr>
      <td class=“xl65″ style=“height: 25.5pt; width: 239pt;“ width=“318″ height=“34″>Čau holky děláte něco pro to abyste měli v létě hezkou postavu do plavek?</td>
      </tr>
      </tbody>
      </table>

AAlecca
      Spolupracovník

Tak holky, začala jsem na ten body express docházet a super, jsem nadšená! Je to fakt na 20 minut a jenom jednou týdně, takže časově ideální. Já už na sobě vidím změny, hlavně teda držení těla se mi zlepšilo. Určitě doporučuju.

zzdenka033
      Spolupracovník
      1. Ahoj,na hubnuti mohu dopoprucit jizdu na kole. Cloveka to bavi,muze poznat nove lidi a jeste dela neco pro sve zdravi.
      LLilianna
      Spolupracovník

Čau, jasně 🙂 Taky mám tento cíl a proto chodím na toto cvičení – http://www.bodyexpress.cz/. Super cvičení, které je na 20 minut, je to jednou týdně a hlavně mě to baví. Je to cvičení, které neleze do peněz, do času, vše ti na cvičení dají tam 🙂 Prostě paráda! Zkus ho!

AAlecca
        Spolupracovník

Ou, tak super je to, že cvičení je v Brně 🙂 Koukala jsem se na jejich web a mají tam i skvělý video. Určitě to cvičení půjdu zkusit. Jen mě zajímá, jak to teda je s těmi el. impulsy?

AAlecca
      Spolupracovník

Holky, jaký máte osvědčený tip, jak se do léta dostat do formy a sundat ještě nějaké to kilčo?

Ukazuji 14 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist