Pečení – zástěry

Femina.cz > Fóra > Vaření > Pečení – zástěry
  • Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědí. Do diskuze (3 hlasy) se naposledy zapojil uživatel vvendullkop a poslední změna proběhla před 5 roky.
Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Autor
      vvendullkop
      Spolupracovník

Tyjo tak jsem koukala a vypadají úplně skvěle! Myslím, že už mám i vybráno, mají tam takovou supr s potiskem zákusků, i když ten ibišek vypadá taky velice hezky. Každopádně moc moc díky!

vevebee@seznam.cz
      Spolupracovník

Zdravím, za mě je co se zástěr týče supr profikuchar.cz, kupovala jsem tam mamce zástěru předloni k narozkám a doteď je v parádním stavu a vídám ji v ní snad při každé návštěvě. Kdyžtak mrkněte, vyhrabala jsem odkaz a pořád ji tam mají https://profikuchar.cz/c/unisex-panske-zastery-ke-krku/kucharska-zastera-ke-krku-s-kapsou-vzor-ibisek

vvendullkop
      Spolupracovník

Z Olomouce, ale co jsem se ptala známých a prošla pár obchůdků, buď kvalita nic moc, nebo měly jen bílou/černou variantu, což mi přijde vcelku jako nuda, no a nebo už byly zase opravdu hodně drahé.

tteritucnakseznam-cz
      Spolupracovník

Odkud jste? Těžko takhle poradit nějaký kamenný obchod 🙂

vvendullkop
      Spolupracovník

Dobrý den všem, jsme se spolubydlící tak trošku ulítlé na vaření – zejména pečení je pro nás fakt odreagovačka. Napadlo mě tak koupit nám k Vánocům společné – stejné zástěry, měl by někdo tip, kde nějaké kvalitní za přiměřenou cenu sehnat?

Ukazuji 4 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist