Ovocné kapsičky

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Ovocné kapsičky
Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Autor
      MMájinkaS
      Spolupracovník

Zdravím, taky kapsičky od Sunaru kupuju – mají výborné složení a není v nich žádný přidaný cukr ani sůl.

KKlára29
      Spolupracovník

Mrkněte, já je objednávám tady https://www.alza.cz/maxi/sunar-bio-mix-karton-12-100-g-d5880078.htm?o=14 mjí je za dobrou cenu.

KKvěta B.
      Spolupracovník

Myslela jsem, že Sunar má jenom kojenecké mléka a kaše! Díky za info – určitě se na ně v obchodě podívám 🙂

KKlára29
      Spolupracovník

Dobrý den, nedávno jsem v obchodě taky kapsičky vybírala a z těch, co tam měly, byly nejlepší kapsičky od Sunaru.

JJaninaR
      Spolupracovník

Ovocné kapsičky jsem dávala tak do jednoho roku věku a pak jsem zařadila hutnější a sytější svačinky jako je bobík 🙂 Má i super složení, můžeš na něj mrknout přímo na jejich stránkách http://www.bobik.cz

iirishanova
        Spolupracovník

Malému ty kapsičky nestačily takže jsem taky začala dávat tady ty větší hutnější smetanové krémy 🙂

JJaninaR
          Spolupracovník

Jsme na tom stejně, taky ti vždycky na posezení zbaští toho velkého bobíka ?

iirishanova
            Spolupracovník

Pokaždé toho velkého a kolikrát se poptává po dalším, takže třeba na snídani mu k tomu dávám rohlík 🙂

KKvěta B.
      Spolupracovník

Zdravím, jaké ovocné kapsičky dětem kupujete? Poradíte, které kapsičky nejsou moc sladké?

Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist