Operace kolene

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Operace kolene
  • Toto téma obsahuje celkem 14 odpověďí. Do diskuze (10 hlasů) se naposledy zapojil uživatel MMakMak a poslední změna proběhla před 5 roky, 9 měsíci.
Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Autor
      MMakMak
      Spolupracovník

Jj, díky moc. Byla jsem se optat a musím ti teda říct, že naprostá paráda. Je teda na předpis, stojí asi 4 tisíce, ale za tu úlevu to dám moc ráda!

LLilianna
      Spolupracovník

Ahoj, jasně, že je u nás k sehnání. Původně byla jen v zahraničí, ale teď už je i u nás 🙂 Optej se doktora, ten ti k tomu řekne veškerý info. Je na předpis, takže stejně budeš potřebovat recept.

MMakMak
      Spolupracovník

A o té pumpičce ses dozvěděla jak? Jako já se ptám proto, abych věděla, kde se na ni informovat, nebo kde ji můžu vyžadovat 🙂

889natalie
      Spolupracovník

Zdravím, kolik stojí ta pumpička proti bolesti? Holky poradíte kde ji objednat čeká mě operaci a mám strach z bolesti.

LLiliem
        Spolupracovník

Zdravím, objednejte si to v lekárně ve vaší nemocnici, váš doktor to vyzvedne a potom po operaci zavede. Stojí 4000,- a opravdu pomáhá proti bolesti na 3 dny. Je to opravdu výborná věc na zvládnutí bolesti po operaci.

KKarkolka
      Spolupracovník

Také jsme musela podstoupit operaci kolene a o pumpě jsem se dozvěděla na diskuzích, hodně se to tam řeší, ale byla jsem k tomu nejprve skeptická, ale nakonec jsme vyzkoušela a opravdu ta investice za to stála.

LLilianna
      Spolupracovník

Holky, chci se vás zeptat… Berete nebo braly jste nějakou kloubní výživu a pokud ano, tak jakou? S jakou jste spokojeně?

AAnka45
      Spolupracovník

Jj, jak píše irishanova… Taky o té pumpičce vím. Měla ji moje kamarádka. Zavede se přímo do ranky a tu ranku znecitliví. Je skvělá v tom, že účinkuje jen v té rance, nikoli dál v těle. Optej se na to doktora, on ti o tom určitě řekne víc. Musí ti ji předepsat.

LLilianna
        Spolupracovník

Anko, kde se o té pumpičce dozvím víc? A to mi ji předepíše doktor?

AAnka45
          Spolupracovník

Hele, optej se na ni doktora… Asi irtopeda, ne? On ti ji předepíše, ty s receptej půjdeš do lékárny, kde ti ji objednají a doručí do nemocnice, kde operaci podstoupíš. Je to jednoduché. Stojí teda kolem 4000,-Kč, ale za mě teda – za ulevu od bolesti a za to, aby me zas tak moc neomezovala, bych teda já dala vše 🙂

iirishanova
      Spolupracovník

Už jsem tu někde psala, ale už se to dostalo i k nám a dá se u nás sehnat taková pumpička, která se zavádí po operacích a pomáhá tak v období rekonvalescence od bolesti.

AAlecca
        Spolupracovník

Počkej, to už je jako i u nás? Já jsem o tom zatím jen četla, ale nevěděla jsem, že je ta možnost i u nás. No a jak je to s cenou té pumpičky? Kolik to tak stojí? Nevíš?

BBedriška Malá
          Spolupracovník

Ahoj, tu pumpičku si budeš hradit sama, stojí 4 tisíce. Ale jako za mě je to prostě cena za úlevu a úleva je prostě k nezaplacení.

MMakMak
            Spolupracovník

A jak ta pumpička funguje? Nebo teda jako myslím, jak se k ní dostanu? Ona je na předpis, čili s ním do lékárny, kde dostanu tu pumpičku a pak s ní dojdu do nemocnice? Nebo to lékárna do nemocnice rovnou pošle?

zzvonilka
      Spolupracovník

Dobrý den, přicházím si poprosit o radu. Nevím, co přesně mě čeká, ale jdu na plánovanou operaci kolene… Nic závažného, i když koleno je vždy taková závažnější operace. Mě jde jen o to, jak dlouho budu vyřazená z provozu kvůli bolesti? Vůbec nevím, nedovedu si to představit. Doktor mi taky nedovede říct, je to hodně individuální…

Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist