Okay

Femina.cz > Fóra > Bydlení > Okay
Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Autor
      SSonickaVol
      Spolupracovník

Moc díky, vidím, že je Okay dost oblíbený eshop a navíc i spolehlivý, takže jdu objednávat 🙂

HHanička45
      Spolupracovník

Holky, za mě jedině Okay – máme od nich vše od nábytku až po elektro a vždycky výhodně.

DDendulkaN
      Spolupracovník

Taky jsem byla spokojená s okay, když jsem si objednávala vybavení do bytu včetně nábytku. Je super, že u nich si člověk vybere komplet vybavení.

mmartinka988
      Spolupracovník

Já objednávala celkem dost do nového bytu, a vždy vše došlo v termínu jak mělo, a ještě to zboží bylo za dobré peníze.. co víc si přát 🙂 rozhodně tam nakoupím znova až tam budu zase něco potřebovat:-)

KKandina
      Spolupracovník

Zdravím, dodání zboží mají fakt rychlé. Nakupuju u nich opakovaně a jsem moc spokojená.

BBlacka
      Spolupracovník

Zdravím, mám od nich teď nový mobil a dodání bylo fakt rychlé. Během 3 dnů jsem ho měl nachystaný k vyzvednutí na prodejně. Za mě spokojenost, jak s rychlostí dodání, tak s cenou.

SSonickaVol
      Spolupracovník

Dobrý večer, objednáváte někdo na eshopu Okay? Jak to mají s rychlostí dodání zboží, napíšete?

Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist