Odlehčený sporťák

Femina.cz > Fóra > Rodina a děti > Odlehčený sporťák
Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Autor
      MMiluška Nová
      Spolupracovník

Dobrý den, tak kočárek mám velkou rychlostí doma a jsem nadšená! Je fakt úžasný, lehký, skladný! Děkuji za doporučení 🙂

MMartička00
      Spolupracovník

Dobrý den, vůbec se nemusíte bát, e-shop je opravdu spolehlivý. Objednávám z něj poměrně často a nikdy nebyl nejmenší problém. Naopak, ceny mají lepší než v jiných e-shopech a vše skladem.

MMiluška Nová
      Spolupracovník

Dobrý den, nemáte prosím zkušenost s dětským e-shopem Dětský Růžek? Je spolehlivý? Bojím se, abych nenaletěla.

VViola_S
      Spolupracovník

Dobrý den, taky mám sporťák Mutsy Nexo a jsem moc spokojená. Je lehký, dobře se s ním jezdí, má prostorný košík na věci a navíc má krásný design.

MMartička00
      Spolupracovník

Dobrý den, já mám tento https://www.detskyruzek.cz/kocarek-mutsy-nexo-ash-malange-2019 a jsem moc spokojená. Je menší, lehoučký a skladný. Navíc má krásný design a dobře se s ním jezdí.

MMiluška Nová
      Spolupracovník

Dobrý den, doporučíte mi odlehčený sporťák, se kterým jste spokojení? Mám skoro osmiměsíční dceru, děkuji.

Ukazuji 5 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist